Hovedgaden 22A, 2791 Dragør

Sælgende overskrift

Fuldstændig indflytningsklar liebhaverlejlighed med loft til kip og en fantastisk stemning - havestykke og udsigtsterrasse

Her tilbyder vi en smuk og stemningsfuld ejerlejlighed med rolig beliggenhed i det atmosfærefyldte St. Magleby. Her bor man idyllisk i et hyggeligt miljø med gadekær og grønne, rekreative områder, og alligevel centralt til både Dragør, København, indkøb, strand, vand, og hvad hjertet ellers kan begære. Ejendommen har tidligere huset Gamle Kro og er i 2013 bygget om til 8 pragtfulde rækkehuse/lejligheder efter alle kunstens regler. Her skal I de næste mange år kun spekulere på at nyde livet, da alt indvendigt er renoveret og fremstår nyt, lækkert og lyst.

Ejerforeningen tilbyder fælles hobbyrum/værksted i kælderen, ligesom der er cykelrum og eget kælderrum. Der er også mulighed for egen parkeringsplads samt brugsret til dejligt havestykke og en udsigtsterrasse lige udenfor døren.

Lejligheden skal opleves og indeholder: Direkte adgang til lejlighedens hjerte -åbent stue/køkken/alrum med pragtfuldt loft til kip, fritlagte bjælker og med usædvanlig rumfornemmelse. Her er i særdeleshed tale om et "samtalerum", hvor udgangspunktet er at være sammen. Herfra trappe til anvendelig hems med ovenlysvinduer. Soveværelse med skabsplads. Stort rummeligt badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle.

Her kan I kombinereønsket om et lille havestykke, græs under fødderne og en nem måde at bo på uden de store vedligeholdelsesopgaver.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.