Frederikssundsvej 402, 1. th.., 2700 Brønshøj

Sælgende overskrift

HÅNDVÆRKERTILBUD - Tilbagetrukket beliggenhed - billigt 1. gangssalg til istandsættelse.

I særdeles solid foreningen ligger denne rummelige og lyse 3V og venter på nye beboere. Lejligheden ligger helt ugeneret og tilbagetrukket med langt til de nærmeste naboer og et godt lys ind af vinduerne. Der er et hyggeligt grønt areal foran lejligheden og derudover tilbydes kælderrum samt fællesvaskeri. Du har dejlige grønne oaser i nærområdet, masser af busser udenfor døren og nemt til motorvejen, hvis du har det behov.

Lejligheden indeholder: Stor velkomstentré med skabsplads. Rummeligt badeværelse med fliser og separat bruseplads. Gammelt køkken uden hårde hvidevarer. Rummeligt soveværelse med plads til skab, skrivebord og dobbeltseng. Stor solrig opholdsstue en suite til værelse.

Lejligheden trænger til istandsættelse, bl.a. nyt køkken, afhøvling af trægulvene, maling, ny elektricitet og opshining af badeværelset - til gengæld får du masser af billlige kvadratmetre som du selv kan designe.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.