Ellebjergvej 9, 1. th., 2450 København SV

Sælgende overskrift

Totalistandsat delevenlig 2v i attraktive Sydhavnen – med sydvendt altan og spisekøkken

Her er lejligheden hvor man ikke selv skal løfte en finger – alt er istandsat for ende til anden og står fuldstændig indflytningsklar!
Lejligheden indeholder en god fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Rummelig stue med spisekrog og tillige plads til stort sofaarrangement. Rummeligt soveværelse med god plads til seng, skab og arbejdsbord, samt udgang til hyggelig sydvendt altan mod stille og nyligt gennemrenoveret gård. Nyt flot køkken fra IKEA holdt i hvidt med spiseplads og masser af opbevaring til køkkenudstyret. Nyt rummeligt badeværelse med separat brus, gulvarme og nyt sanitet.
Alt i lejligheden er gennemrenoveret med pudsede lofter og vægge, afhøvlede gulve, nye elinstallationer m.m. Ligeledes har lejligheden støjdæmpende termovinduer og står i indflytningsklar stand. Lejligheden er oplagt som delelejlighed.

I foreningen er der et skønt gårdmiljø med græsplæner, legeplads og grillsteder. Foreningen har endvidere et festlokale samt motionsrum. Ydermere er der 7 fællesvaskerier med 1-2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler til hvert vaskeri. Herudover er der 1-2 tørrerum tilknyttet hvert vaskeri. Læs mere på www.ellebjerg.dk.

Ejerforeningen Ellebjerg ligger i Kongens Enghave, også kaldet Musikbyen, beliggende tæt på den naturskønne Valbypark som indbyder til en hyggelig eftermiddag med vennerne eller en god løbetur. Ligeledes en kort gåtur fra fordelagtige indkøbsmuligheder samt offentlige transportmuligheder i form af S-tog, busser og den kommende Metro. Derudover tæt på mange uddannelsesinstitutioner, herunder AAU-universitetet.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.