Syvens Allé 2, st., 2300 København S

146 kvm andel til totalistandsættelse - brugsret til egen have og mulighed for 4 soveværelser

Med den bedste beliggehed på Amagerbro på rolige Syvens Allé - et særdeles attraktivt område tæt ved det skønne Christianshavn og Islands Brygge. Fra lejligheden er der kort afstand til Amagerbro Metrostation, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer, institutioner, skoler og meget mere. Syvens Allé er ydermere beliggende som en hyggelig stikvej uden gennemkørende trafik.

Andelen består af to lejligheder der nu er lagt sammen til én. I lejligheden har der tidligere været butikslokale, som nu er konverteret til beboelse, hvor indgangsparti og vinduer bliver muret op og udskiftet af andelsboligforeningen, så det ydre udtryk matcher resten.

Andelens mange kvadratmeter er fordelt således:
Man træder ind i andelens fordelingsentré med adgang til alle andelens rum. 2 store stuer ensuite hvor væggen nemt kan fjernes, hvis man ønsker en stor stue eller den ene stue kan anvendes som soveværelse. Fra den første stue er der udgang til andelens træterrasse med nedgang til havestykket.
Stort soveværelse med originale indbyggede skabe og stort vindue ud mod gården.
Rummeligt og stort køkken hvor køkkenalrum nemt kan etableres ved at inddrage soveværelset beliggende ved siden af. Badeværelse med separat brus som nemt kan udvides ved at inddrage det separate toilet.
Tre værelser mere med mange anvendelsesmuligheder, hvor det ene rum er det tidligere butikslokale. Der kan nemt etableres separat adgang til alle tre værelser for at få den optimale planløsning uden gennemgangsværelser. Ligeledes kan det ene værelse eventuelt indrettes til bryggers med vaskesøjle m.m.

Absolut en unik og sjældent udbudt lejlighed med uanede af muligheder og med den bedste beliggenhed på Amagerbro.

Andelen er beliggende i meget velfungerende andelsboligsforening med sund økonomi. Foreningen står overfor en totalrenovering med nye vinduer, nyt tag, facade, ny gårdanlæg m.m.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.