Skydebanegade 21, 3. tv., 1709 København V

Attraktiv andel i A/B Skydebanen med pragtfuld sydvendt altan.

A/B Skydebanen er en særdeles veldrevet og sund andelsboligforening, som er kendt på hele Vesterbro som et populært og eftertragtet sted at bo. Der er en god blanding af liv i gaden og små fredfyldte åndehuller, og sammenholdet i foreningen er unikt. Placeringen er ideel mellem Boulevarden/Istedgade - Vesterbro's hjerte - hvilket betyder kort afstand til hele Vesterbro og Byen. Der er gåafstand til Istedgades butikker og udbud, samt Sønder Boulevard der er bydelens åndehul om sommeren.

Her får du en hyggelig og klassisk 2V der indeholder: Kombineret køkken/alrum/stue med direkte udgang til stor sydvendt altan. Køkkenet er nyere og har plads til både opvaskemaskine og vaskemaskine. I alrummet er der plads til sofagruppe, spiseplads og daglig hygge. Stort og rummeligt soveværelse med plads til stor dobbeltseng, klædeskab og skrivebord. Badeværelset er velholdt og rummeligt med god plads til at bruse.

Derudover er der plankegulve, fyldningsdøre og stuk. Husdyr er tilladt og til andelen er der brugsret til loftrum, gårdmiljø, fællesvaskeri, festlokale med meget mere.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.