Frankrigsgade 29, st. tv., 2300 København S

Sælgende overskrift

Indflytningsklar og rummelig begynderlejlighed – tæt på alt!

Du træder ind i stor fordelingsentré med plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til alle lejlighedens rum. Stort og lyst køkken med spiseplads i rigtig god stand. Køkken er fra HTH og holdt i hvidt med grå bordplade med masser af skabs- og bordplads plus indbygget skab og spiseplads til min. 4 personer. Dejligt og rummeligt badeværelse med plads til brus holdt i hvide fliser og terrazzogulv. Stor og rummelig stue med alkove, med plads til dobbeltseng og sofaarrangement. Stort indbygget skab/opbevaringsrum til garderoben. Der er pæne plankegulve, vægge og lofter i hele lejligheden.

Lignende lejligheder i foreningen er bygget om til 2 værelses lejlighed ved, at man sætter køkken i alkoven og indretter soveværelse i det gamle køkken. Overboen har for nylig lavet løsningen, så faldstamme er forberedt, hvorfor løsningen kan laves for et relativt beskedent beløb.

Beliggende i rigtig god veldrevet forening nær metro, Amager Centret, Amagerbrogade og blot 5 min. på cykel til Amager Strandpark. Velholdt murstensejendom fra 1936 med fjernvarme, nyere termovinduer og mulighed for individuel tilslutning til billigt bredbånd og TV. Ejendommen har fået istandsat opgange, udskiftet stigestrenge og altaner inden for det seneste årti.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.