Islands Brygge 32A, 6. 656., 2300 København S

Sælgende overskrift

UDSIGTSLEJLIGHED - kæmpe terrasse og uhindret udsigt udover Amager fra både stue og værelse.

Gemini Residence er oprindelig opført i 1963. 2 kæmpe kornsiloer knejser majestætisk på Islands Brygges havnefront. De 42 meter høje siloer blev i 2005 totalt ombygget af det hollandske arkitektfirma MVRDV, og fremstår i dag som et arkitektonisk kendetegn i havnebilledet. Luksuslejlighederne har et helt specielt udtryk og indretning, som bør opleves. Islands Brygge er absolut et af Københavns mest attraktive byområder. Her finder du masser af gode spisesteder, små specialbutikker, skole og daginstitutioner, dagligvarebutikker samt indkøbscentret Fisketorvet lige på den anden side af Bryggebroen. Desuden er der koncerthus, kulturhus og masser af kulturelle arrangementer samt gode offentlige transportmuligheder i form at metro og busforbindelser.

Her får du den mest guddommelige og uhindrede udsigt - lejligheden byder dig velkommen i entréområdet med store indbyggede skabe og allerede her fornemmer du udsigten. Lækkert badeværelse med pæne fliser, gulvvarme, separat bruseniche og vaskesøjle. Går du videre åbner lejligheden sig i fulde drag med en kæmpe opholdsstuestue i åben forbindelse med køkken og med fri og mageløs udsigt udover Amager fra de store vinduespartier. Lyst køkken med masser af skabs- og bordplads og alt i hårde hvidevarer. Fra stuen udgang til den store terrassealtan på ca. 30 m², svunget rundt om lejligheden. Du vil elske at nyde aftensmaden, cocktailen eller blot venners tilstedeværelse på dette spot. Rummeligt soveværelse med udsigt og god skabsplads.

Desuden eget pulterrum og brugsret til en P-plads i kælderen.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.