Birketinget 2B, 4. 243., 2300 København S

Sælgende overskrift

Attraktiv begynderlejlighed med fri udsigt og bedste placering i ejendommen.

NBNB - Sælger står selv for fremvisninger samt åbne huse, og alle henvendelser skal derfor ske direkte til sælger: Tom Richie på mobil/SMS 4189 7580 eller mail tr@ucc.dk - NBNB

I nyere og velholdt ejendom fra 1970 ligger denne hyggelige og veldisponerede begynderlejlighed. Her er du tæt på Metroen, Amagerbrogade, KU og centrum af København. Med andre ord - lige midt i smørhullet. I lejligheden er der termovinduer, pæne trægulve, billig fjernvarme og hvide vægge/lofter. Foreningen vedligeholder løbende ejendommen, og tilbyder gode fællesfaciliteter såsom fællesvaskeri, kælderrum og dejligt grønt område.

Pæn, lys og stort set indflytningsklar lejlighed, der indeholder: Praktisk entré med skabe. Stort brusebadeværelse med separat brus og god plads. Flot nyere køkken med masser af skabsplads og "barområde". Køkkenet er i åben forbindelse til opholdsstuen som kan opdeles i både spise-, hygge og soveafdeling. I stuen er der et stort vinduesparti med fransk altan og en vidunderlig udsigt til foreningens grønne omgivelser og Amager.

Lejligheden kan overtages hurtigt, hvis det ønskes.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.