Køjevænget 65, 2791 Dragør

Fuldstændig indflytningsklart og nyistandsat dobbeltvilla med nem syd/vestvendt have - bedste beliggenhed i området

Sælger står selv for fremvisninger, og alle henvendelser skal derfor ske direkte til sælger: Søren Hvalsø på mobil 2272 3161 eller mail sh@hvalsoeholding.dk

Perfekt familiebolig med optimal beliggenhed i området. Tæt på carporten/privat parkering, ugenert have med terrasse, og en flot lys bolig i skandinavisk stil, er nogle af de ting du kan glæde dig over her. Her er et trygt og eftertragtet miljø, hvor du er i behagelig gå-afstand til institution, skole, dagligvarebutikker og rekreative områder. Er du til is i Dragør gammel by og en badetur, er det 5 minutter på cyklen. Huset er yderst velholdt bl.a. med betontegl, gule sten, termovinduer og nyere gasfyr.

Sælger har udbedret anmærkningerne der er nævnt i tilstandsrapporten.

Huset indeholder: Entré med fin plads. Praktisk bryggers med egen indgang og splinterny Miele vaskemaskine og tørretumbler. Gæstetoilet. Lækkert nyere luksus køkken med alle hårde hvidevarer og direkte udgang til haven samt trappe til 1. sal. Rummelig opholdsstue med naturlig plads til det store spisebord og hyggehjørne - her er vinduesparti i hele stuens bredde og direkte udgang til haven/terrassen, hvilket giver et dejligt lys i stuen. 1. salen: Rummeligt repos, perfekt til kontorplads. Pænt moderniseret badeværelse med separat bruseafsnit. 3 veldisponerede værelser - perfekt til kernefamilien.

Her tilbyder vi et rart og hyggeligt hjem, hvor I bare skal indrette jeres nye hjem.

Kan overtages hurtigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.