Birketinget 2F, st. 603., 2300 København S

Sælgende overskrift

Attraktiv og delevenlig 3v med køkkenalrum - TRYGHEDSKØB!

I nyere og velholdt ejendom fra 1970 ligger denne hyggelige og veldisponerede 3 værelses lejlighed. Meget oplagt til delelejlighed. Lejligheden er beliggende tæt på alt - Metroen, Amagerbrogade, KU og centrum af København. Med andre ord - lige midt i smørhullet af det hele.

Pæn og vedligeholdt lejlighed; stor og rummelig fordelingsentré med udgang til stort badeværelse med vindue og separat bruseniche holdt i hvide og grålige fliser. I den ene ende af entréen finder man lejlighedens rummelige køkkenalrum/stue med et lyst og rummeligt køkken og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenalrum videre ind i ét af lejlighedens gode værelser med skøn og ugeneret udsigt over ejerforeningens grønne omgivelser. I lejlighedens modsatte ende ligger lejlighedens sidste værelse med indbygget klædeskab og med plads til både dobbeltseng og skrivebord.

I lejligheden er der nyere termovinduer, parketgulv, fjernvarme og hvide vægge/lofter.
Foreningen tilbyder gode fællesfaciliteter, såsom fællesvaskeri, kælderrum og dejligt grønt område.

Her får du ekstra tryghed - sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.