Lynettevej 7, 1. tv., 2300 København S

Sælgende overskrift

Virkelig flot og indbydende 2 værelses med perfekt planløsning - Nyere bad og køkken

Lejligheden har en super planløsning og er indrettet som følger: Fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Badeværelse med separat bruseniche holdt i lyse fliser på gulv og væg. Pænt og rummeligt køkken med masser af skabs- og bordplads. Køkkenet er i god stand og holdt i hvidt med mørk træbordplade. Stor og lys stue med plads til både sofaarrangement og spisekrog. Rummeligt soveværelse med god plads til dobbeltseng, klædeskab og evt. skrivebord.
Gennemgående er lejligheden i rigtig god stand og står indflytningsklar - pudset vægge og lofter samt pæne gennemgående plankegulve.

En rigtig fin lejlighed med god beliggehed og optimal som delelejlighed.
Flot og veldrevet ejendom i eftertragtet & stille område tæt på Lergravsparken metrostation, Amager Strand og kun 10 min til City samt få hundrede meter til Amager Center. Ejendommen er pæn og velholdt med bl.a. nyere tag, nyere vinduer, pæne opgange, hyggeligt gårdmiljø & fjernvarme.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.