Ungarnsgade 15, 3. tv., 2300 København S

Sælgende overskrift

Charmerende skøn hjørnelejlighed med fantastisk lysindfald - god dele 2V med stort spisekøkken.

Ejendommen er beliggende i velbeliggende rødstensejendom med styr på økonomien. Ejendommen er løbende istandsat med pænt grønt gårdanlæg, samt tag (ca 10-15 år gammelt). Desuden byder ejendommen på termovinduer, fjernvarme, dørtelefon og fællesvaskeri. Alt er indenfor gå og/eller cykelafstand: Amagercenteret, Amagerbrogade og Holmbladsgade med de hyggelige indkøbsmuligheder, Christianshavn, Holmen og Amager strand. Transportmulighederne er fantastiske med masser af busforbindelser ligesom metroen er beliggende så tæt på, at man næsten kan komme tørskoet i Magasin eller det Kongelige teater selvom det regner.

Lejlighedens indretning gør den perfekt til delelejlighed - indeholder: Fordelingsentré med adgang til alle rum. Flisebadeværelse med bruseplads. Kæmpe stort og lyst spisekøkken, hvor der er rigtig god skabs- og bordplads - her kan man nemt etablere det hyggelige mødested. Pragtfuld opholdsstue hvor lyset vælter ind af hjørnevinduerne. I soveværelse er der god plads og masser af skabe.

Derudover får du plankegulve, stukkant, billig fjernvarme, lækkert gårdmiljø og fællesvaskeri.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.