Ungarnsgade 74, 4. th., 2300 København S

Sælgende overskrift

Klassisk, charmerende og indfl.klar 2V - delevenlig og tæt på metro, strand og byliv - TRYGHEDSKØB

Skøn indflytningsklar 2-værelses lejlighed beliggende øverst på 4. sal med fantastisk udsigt og lysindfald. Lejligheden er centralt beliggende på Amager med gåafstand til metro, strand og gode indkøbsmuligheder.

Du træder ind i lejlighedens fordelingsentré, hvor der adgang til alle lejlighedens lyse rum, hvilket også gør lejligheden meget delevenlig. Funktionelt og lyst køkken med god skabsplads og lille spiseplads hvor udsigten udover byens tage og det hyggelige gårdmiljø kan nydes. Stor og lys stue med plads til både spisearrangement og sofahjørne. Rummeligt soveværelse med plads til seng, klædeskab og skrivebord. Rummeligt og pænt badeværelse holdt i lyse klinker og med plads til brus. Overalt i lejligheden er der ægte københavner charme med original stuk, plankegulve og fyldningsdøre.

Lejligheden ligger i velfungerende ejerforening med lave fællesudgifter og skønt grønt gårdmiljø byfornyet i 2004. Til lejligheden er der brugsret til fælles vaskekælder og rummeligt loftrum. Man har i ejerforeningen nedsat et altanudvalg til at undersøge nærmere for muligheden af opsættelse af altaner ud mod gården. Med Lergravsparken metro, Amager Strandpark og Amagerbrogade lige rundt om hjørnet er beliggenheden for denne lejlighed helt i top og du har alt indenfor 5 min gang.

Lejligheden er nymalet og står klar til dine møbler.

Her får du ekstra tryghed - sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.