Wildersgade 46, st. th., 1408 København K

Sælgende overskrift

Charmerende byhus på Christianshavn - en sand perle

Beliggenheden taler for sig selv - men du skal alligevel have lidt ord med på vejen. Du ankommer på en rolig brostensbelagt gade, hvor der emmer af hygge og det gamle København. 1 minut til kanalerne og det vidt berømte Christianshavner-liv med caféer, spisesteder, markante attraktioner og rekreative områder. Metroen er ganske tæt på og med den nye inderhavnsbro, er tilgængeligheden til indre by sågar blevet endnu bedre. Ejendommen er "klassisk Christianshavn", fredet og med tilbagetrukket beliggenhed inde i et skønt miljø, bl.a. med den smukkeste gård.

Ejendommen er i 3 plan og giver en følelse af "eget hus midt i København" - indeholder: Fælles indgangsparti. Direkte indgang til regulær og lys opholdsstue. Køkken/alrum med god plads til middagsselskaberne. Super lækkert badeværelse med fliser, separat brus og væghængt toilet - ren luksus. Soveværelse med plads til dobbeltsengen og adgang til praktisk hems.

Derudover kan du glæde dig over brede planker, hvide vægge, nyere elektricitet og ekstremt billige ejerudgifter.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.