Venedigvej 4, 2. th., 2300 København S

Sælgende overskrift

Stor, delbar 2V med nyere køkken og bad.

Området omkring den stille og rolige Venedigvej byder på to metrostationer, Amager Strandpark/Lergravsparken, cykelafstand til Bryggen/Havnebadet, Amager Fælled og Rådhuspladsen. Kort sagt: tæt på det meste som er tilgængeligt på Amager.

Den røde murstensejendom fra 1932 bliver løbende vedligeholdt og har således lige fået udskiftet rørføringen. Man bruger tillige en del kræfter på at udvikle gårdmiljøet, der er aflukket, og som er blandt Amagers pæneste samt bruges meget af beboerne. Gode parkeringsforhold.

Lejligheden indeholder: En god fordelingsentré med plads til overtøjet/sko. Køkkenet fra 2009 (inkl. HHV) er holdt i hvidt bondekøkken-look, sort bordplade, malet gulv, med særdeles meget skabs-, arbejds- og opbevaringsplads. Badeværelset er ligeledes moderniseret, holdt i neutrale grålige nuancer og fungerer fint efter hensigten. Tillige et stort soveværelse mod gården og en rummelig stue med plads til spisebord og sofaarrangement. Overalt fyldningsdøre og plankegulve.

Afgør blot hvilken farve væggene skal have, fat i malerrullen og så er du parat til at flytte ind!

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.