Saltholmsvej 7, 1. th., 2300 København S

Sælgende overskrift

Fin og velholdt dele 2V - gåafstand til Metro og vand.

Perfekt beliggenhed på stille gade med kort afstand til fra Amager Strandpark. Desuden tæt ved indkøbsmuligheder, hyggelige caféer, Amager Centeret, metrostationer m.m. En yderst pæn og velholdt rødstensejendom med termovinduer, pæne opgange, fjernvarme, gode parkeringsmuligheder samt brugsret til depotrum. Endvidere er der brugsret til et hyggeligt og grønt gårdmiljø.

Lejligheden byder på følgende; Mindre entré med plads til tøj og sko. Mindre køkken med hvide elementer i mat hvid samt alugreb og fornuftig opbevaringsplads oppe og nede. Træbordplade. Pænt københavnerbadeværelse med hvide fliser på gulv og vægge, væghængt toilet og snedkerhylde til diverse. Godt soveværelse mod den pæne renoverede gård, roligt beliggende, med god plads til skab, bord og seng. Stuen mod den trafikfattige gade med god plads til sofaarrangement og spiseaeral. Lejligheden er just nymalet i hvid, pæne plankegulve med lister og stukatur som man forventer af en ægte københavnerlejlighed. Dette er den hyggelige, gode lejlighed for den der blot ønsker at flytte ind med sin ven/veninde eller alene.

Her får du ekstra tryghed - sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.