Boligvurdering

Gratis salgsvurdering

Vurdering af toppris i aktuelt boligmarked

superkilen-noerrebro

Gratis salgsvurdering

Vi kender København, og vi kender dit kvarter

halmtorvet-vesterbro-koebenhavn

Gratis salgsvurdering

Lejligheder er vores speciale

Sælge ejerlejlighed i København

Salg af specielt ejerlejligheder i København er et af base1’s absolutte varemærker. Siden 1981 har vi som mægler haft stor fokus på at sælge ejerlejligheder over alt i byen, vi elsker. Fra Amager, Frederiksberg og alle de øvrige bydele med ejerlejligheder i KBH.

Hvis du vælger at sætte din ejerlejlighed til salg hos base1 tilbyder vi en fleksibel salgspakkeløsning. Du kan selv vælge din helt egen personligt foretrukne løsning, alt efter hvor meget du selv ønsker at være aktiv i salgsprocessen. Læs her mere om base1’s salær og salgspakker.

Her forneden kan du se den typiske salgsproces ved et boligsalg hos base1.

 

Før salg

Kort tid efter den gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejerlejlighed er vores mægler parat til at gennemgå vurdering og salgsprovenu med dig. I udarbejdelse af materiale, med henblik på salg, lægger base1 specielt vægt på lokalkendskab, markedsbetingelser samt dine ønsker og dine forventninger til et trygt og hurtigt salg af din ejerlejlighed. Er du herefter tilfreds – og har du tillid til, at vi kan sælge din ejerbolig – indgås formidlingsaftalen.

Vurderingen

Når base1 vurderer værdien af en ejerlejlighed, er der mange faktorer, der spiller ind. Udgangspunktet er de relevante tal for din ejerlejlighed, men lokalkendskab til priserne i området samt markedets generelle udvikling tages også i betragtning. Hos base1 lægger vi også stor vægt på at undersøge og holde os up to date med byudvikling i dit nabolag, da dette altid kan have en afgørende indvirkning på en salgsvurdering og muligt salg af din ejerlejlighed. Når din mægler har fundet frem til, hvilken pris boligen kan sælges for, udarbejdes der en salgsopstilling, som også indeholder et salgsprovenu.

Salgsprovenu

Salgsprovenuet er et budget, der viser, hvad du kan forvente at få økonomisk i hånden, når din ejerlejlighed er solgt. Det er en opgørelse over, hvad køber betaler modregnet dine udgifter ved salg. For eksempel indfrielse af eksisterende lån, salær til base1, udlæg til diverse dokumentationsomkostninger samt energiattest. Så kan du allerede fra start danne dig et overblik over, hvad du måtte stå med efter endt handel. Hos base1 kortlægger vi fra start af alle udgifter realistisk – så du ikke står tilbage med ekstra regninger og uforudsete udgifter.

Formidlingsaftale

Når vi har opfyldt dine forventninger, og du har besluttet dig for at overlade salget af din ejerlejlighed i København til base1, underskrives en aftale om vilkårene. Her forpligter base1 sig til at sætte din lejlighed til salg til den aftalte pris, ud fra den valgte salgspakke. Der aftales også, at base1 kun har din lejlighed til salg i et begrænset og aftalt tidsrum. Er din lejlighed ikke solgt inden da, kan du frit finde en anden mægler. Det bliver dog meget sjældent aktuelt – da langt de fleste ejerlejligheder hos base1 sælges inden for de første måneder.

Du vil i denne fase også få tilbudt helt unikke base1-salgsløsninger som sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder og Solgt og Gratis.