Boligvurdering

Gratis salgsvurdering

Vurdering af toppris i aktuelt boligmarked

superkilen-noerrebro

Gratis salgsvurdering

Vi kender København, og vi kender dit kvarter

halmtorvet-vesterbro-koebenhavn

Gratis salgsvurdering

Lejligheder er vores speciale

Sælge andelsbolig

Mange potentielle sælgere af andelsboliger går med tanken om at sælge selv, og gøre brug af de mange, nærmest gratis selvsalgs-løsninger, der er på boligmarkedet. Man får dog ofte netop, hvad man (ikke) betaler for. Det er derfor en god idé, at overveje om man selv er parat til at skulle vise bolig frem, stå for papirarbejde, og sidst, men ikke mindst, om man i det hele taget har tiden, lysten og overskuddet i dagligdagen til at skulle tage sig af det ekstra arbejde, som det er at sælge sin egen bolig.

Hos base1 anbefaler vi, at du overvejer sagen grundigt. Uanset om du vælger selvsalg eller salg via en ejendomsmægler. Hvis du vælger at overlade et salg til en mægler, står vi gerne til rådighed. Vi har et stort lokalkendskab til andelsforeninger og andelslejligheder i København, blandt andet via et stærkt samarbejde med Sjeldani, en af byens store ejendomsadministratorer. Derudover tilbyder vi fleksible salgspakker, som gør, at du selv kan vælge til og fra blandt vores ydelser.

Her forneden kan du se den typiske salgsproces ved vores boligsalg.

 

Før salg

Kort tid efter den gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig er vores mægler parat til at gennemgå vurdering og salgsprovenu med dig. I udarbejdelse af materiale, med henblik på salg, lægger base1 specielt vægt på lokalkendskab, markedsbetingelser samt dine ønsker og dine forventninger til et trygt og hurtigt salg af din lejlighed. Er du herefter tilfreds – og har du tillid til, at vi kan sælge din bolig – indgås formidlingsaftalen.

Vurderingen

Når base1 vurderer værdien af en ejerlejlighed, er der mange faktorer, der spiller ind. Udgangspunktet er de relevante tal for din bolig, men lokalkendskab til priserne i området samt markedets generelle udvikling tages også i betragtning. Hos base1 lægger vi også stor vægt på at undersøge og holde os up to date med byudvikling i dit nabolag, da dette altid kan have en afgørende indvirkning på en salgsvurdering og muligt salg. Når din mægler har fundet frem til, hvilken pris boligen kan sælges for, udarbejdes der en salgsopstilling, som også indeholder et salgsprovenu.

Salgsprovenu

Salgsprovenuet er et budget, der viser, hvad du kan forvente at få økonomisk i hånden, når din bolig er solgt. Det er en opgørelse over, hvad køber betaler modregnet dine udgifter ved salg. For eksempel indfrielse af eksisterende lån, salær til base1, udlæg til diverse dokumentationsomkostninger samt energiattest. Så kan du allerede fra start danne dig et overblik over, hvad du måtte stå med efter endt handel. Hos base1 kortlægger vi fra start af alle udgifter realistisk – så du ikke står tilbage med ekstra regninger og uforudsete udgifter.

Formidlingsaftale

Når vi har opfyldt dine forventninger, og du har besluttet dig for at overlade salget af din bolig til base1, underskrives en aftale om vilkårene. Her forpligter base1 sig til at sætte din bolig til salg til den aftalte pris, ud fra den valgte salgspakke. Der aftales også, at base1 kun har din bolig til salg i et begrænset og aftalt tidsrum. Er din bolig ikke solgt inden da, kan du frit finde en anden mægler. Det bliver dog meget sjældent aktuelt – da langt de fleste boliger hos base1 sælges inden for de første måneder.

Du vil i denne fase også få tilbudt helt unikke base1-salgsløsninger som eksempelvis Solgt og Gratis.