Boligvurdering

Gratis salgsvurdering

Vurdering af toppris i aktuelt boligmarked

superkilen-noerrebro

Gratis salgsvurdering

Vi kender København, og vi kender dit kvarter

halmtorvet-vesterbro-koebenhavn

Gratis salgsvurdering

Lejligheder er vores speciale

Samarbejdspartnere

 

SJELDANI Boligadministration A/S

sjeldani-boligadministration

 

Boligadministrator af ejerforeninger og andelsboligforeninger i København igennem de sidste 25 år. Ejendomsadministration er for SJELDANI en hjertesag, og idealismen går hånd i hånd med visionen om at skabe tryghed omkring noget af det vigtigste i menneskers liv, nemlig hjemmet.

SJELDANI og base1 arbejder tæt sammen, og begge virksomheder har særlig fokus på ejendomme i København. SJELDANI er medejer af base1.

Læs her mere om SJELDANI.

Hvis du vil have et tilbud på administration af din ejerforening eller andelsboligforening, kan du udfylde denne formular.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til SJELDANI på telefon 3324 2111.

 

Sparekassen Vendsyssel

sparekassen-vendsyssel-koebenhavn-base1

 

Sparekassen Vendsyssel er en stærk lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke kunders privatøkonomi og lokalområdet.

Det gør banken ved at kombinere den personlige service og rådgivning i de lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i de centrale funktioner.

Sparekassen Vendsyssel lægger også vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i bankens høje solvensgrad. Det giver nemlig de bedste forudsætninger for at give kunder en høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at der fastholdes et fornuftigt prisniveau.

Læs mere om Sparekassen Vendsyssel her.

 

Monera

monera-base1

 

Monera.dk er et dansk startup, der blev stiftet i midten af 2015. Visonen er at innovere den finansielle sektor både til glæde for forbrugere og etablerede finansielle virksomheder.

Monera hjælper dig til at få økonomisk frihed til at udleve dine drømme. Ens økonomi gennemgås, og man får en individuel guide til luft i budgettet. Efterfølgende hjælper Monera også med at få markedets bedste aftaler med finansielle virksomheder.

Læs mere om Monera og deres løsninger her.

 

Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk er samarbejdspartner til ejendomsmægler base1.

Lokalebasen.dk er aktiv på det danske marked for formidling af erhvervslejemål.

Erhvervslejemål samles ét sted, hvilket gør det let og overskueligt for mulige lejere at finde deres fremtidige erhvervslejemål.

Der formidles et bredt udvalg af kontor-, lager- og butikslokaler på lokalebasen.dk.

Besøg lokalebasen.dk’s hjemmeside her.

 

Dansk Boligforsikring

dansk boligforsikring

 

Dansk Boligforsikring er leverandør af ejerskifteforsikring og udsteder mere end 40% af alle ejerskifteforsikringer på det danske marked.

Forsikringsselskabet er et uafhængigt og rent dansk selskab, som udelukkende har specialiseret sig i at tilbyde de bedste ejerskifteforsikringer til danske forbrugere.

Dansk Boligforsikring har i samarbejde med base1 udarbejdet en sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder uden krav om tilstands – og elinstallationsrapport.

Læs her mere om Dansk Boligforsikring.