Boligvurdering

Gratis salgsvurdering

Vurdering af toppris i aktuelt boligmarked

superkilen-noerrebro

Gratis salgsvurdering

Vi kender København, og vi kender dit kvarter

halmtorvet-vesterbro-koebenhavn

Gratis salgsvurdering

Lejligheder er vores speciale

Om base1

Ejendomsmæglerfirmaet base1 A/S blev grundlagt i 1981 som en ejendomsmæglerkæde med stor fokus på køb og salg af ejerlejligheder og andelslejligheder i København. Vi ønskede, lige fra begyndelsen, at gøre det ligetil at handle bolig, især for førstegangskøbere og førstegangssælgere.

Derfor har vi altid gjort en dyd ud af at forenkle og forklare alle de store og ofte uoverskuelige ting i forbindelse med en bolighandel, specielt finansiering og jura.

 

base1-koebenhavn

Din ejendomsmægler i København.

 

I dag, mere end 30 år efter, har ingen anden mæglerkæde bedre kendskab til ejendomsmarkedet i København end base1. Vi kender byen ud og ind; de absolut mest attraktive og trendy steder samt – på grund af vores helt unikke lokalkendskab til København – de steder, som bliver det. Vi holder af den personlige kontakt, byens puls, stemningen og mangfoldigheden. Den oplever vi hver dag fra vores boligbutikker centralt beliggende i København.

Vort store kendskab til Danmarks største by, betyder for dig, at vi altid præcist kan give dig en realistisk vurdering af, hvad der er den højest opnåelige pris ved salg, eller hvor de mest attraktive investeringer ligger ved køb.

Vi tror fortsat på, at den bedste reklame er en tilfreds køber og sælger. Derfor bestræber vi os altid på at yde den bedste service. Vi tilbyder en personlig rådgivning i øjenhøjde, gratis boligbiler, til at køre køberne rundt på rundvisning, og meget, meget andet, som du finder andre steder her på hjemmesiden.