Lejligheden var simpelthen for lille

Glade kunder: Huriye og Ferdi Bag – Sælger af Kobbelvænget 24, 1. th., Brønshøj

 

Hvorfor besluttede du dig for at sælge?

Lejligheden var simpelthen for lille. Jeg og min mand har fire børn. Og tre værelser var bare ikke nok. Det var derfor. Ellers var jeg meget glad for at bo, hvor vi boede, på Kobbelvænget. Men der manglede altså et værelse mere.

Hvordan fandt du ud af, hvilken ejendomsmægler, du ville bruge?

Faktisk fordi jeg synes, at base1 virkede billige på prisen. Det var en god pris, deres salær.

Hvor fandt du frem til base1?

Internettet.

Hvordan gik salget?

Der var mange fremvisninger, og der blev altid ringet til mig, når der var en fremvisning – og efterfølgende, om de mulige købere havde været interesseret. Jeg er rigtig tilfreds, fordi det ikke tog så lang tid [Lejligheden blev solgt på cirka to måneder, red.]. Jeg havde regnet med, at det ville tage meget mere end to måneder.

Havde du overvejet selvsalg først?

Nej. Det er jeg ikke god til! Jeg ville gerne have en ejendomsmægler til fx også at tage sig af alt papirarbejdet.

Hvad var den mest positive oplevelse ved salget?

Jeg var jo ikke så involveret i selve salget, men der var altid en meget positiv stemning, når jeg blev ringet op i telefonen af base1. De sendte beskeder, hver gang der skulle være fremvisninger, spurgte om det var ok, om datoen og tiden var fin – og så blev jeg ringet op med hensyn til status og spurgt om, hvordan jeg synes, det gik.

Største udfordring?

Det var svært, når der var meget papirarbejde. Når man selv skulle ud og skaffe nogle papirer fra ens andelsforening. Det kunne godt blive lidt rodet for mig. Jeg synes, der er mange papirer, man skal skrive under på ved salg af andelslejlighed!

Er I flyttet til et nyt område i København?

Vi er flyttet til Tingbjerg lige nu, lejebolig, stadig i Brønshøj. Midlertidigt dog, indtil vi finder noget mere permanent. Da lejligheden blev solgt så hurtigt, havde vi dog ikke noget valg!

 

Solgt godt

  • Huriye og Ferdi Bag har solgt deres 3V andelslejlighed på Kobbelvænget 24, 1. th., 2700 Brønshøj.
  • Lejligheden blev sat til salg for kr. 735.000 den 10. december og solgt til prisen den 17. februar.
  • På grund af det hurtige salg blev Huriye og Ferdi nødt til at finde en midlertidig bolig.
  • Familien på to voksne og fire børn vil allerhelst bo i en lejebolig i Brønshøj eller Ballerup.