vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler i København

Bolig til salg? Kontakt en af base1's butikker
i København. Få en god boligsnak

Find butik

Velkommen til base1 – din ejendomsmægler i København

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Jeg elsker området omkring Strøget, Rådhuspladsen og Vesterbrogade … old school, måske, men minderne om City Bio, koncerter i Saga og søndagsturen på Strøget hænger ved…

Desirée Mogensen

Ejendomsmægler MDE

desirée

Butik: Vesterbro

Telefon: 3389 8900 – 4132 0802
Email: dm@base1.dk

København er indbegrebet af den perfekte storby med alt, hvad det indebærer. Brokvarterne har en særlig plads i mit hjerte med historiske bygninger, oplevelser og alsidighed – et sted, hvor der er plads til udfoldelse og nyt byliv.

Annika Bavngaard Nielsen

Sagskoordinator

annika

Butik: Vesterbro

Telefon: 3389 8900 – 4132 0800
Email: abn@base1.dk

Det bedste ved København er, at man er tæt på alt. Smukke bygninger, stemningsfyldte caféer, grønne områder, og jeg kunne blive ved. Jeg holder især af Amager, her er man tæt på fredelige Amager Strandpark, og samtidig kun en kort cykeltur fra Strøget med en masse af liv og gang i den.

Michelle Pedersen

Sagskoordinator

michelle

Butik: Amager og Administration

Telefon: 3389 8900 – 4132 0805
Email: mp@base1.dk

København er for mig en blanding af alt det bedste! Her finder man både hyggelige sidegader med specielle og unikke butikker, det eksklusive område omkring skønne Kongens Nytorv, samt den friske luft ved søerne. En by som indeholder så meget, men som alligevel altid formår at overraske.

Ditte Moberg Jensen

Sagskoordinator

ditte

Butik: Vesterbro og Administration

Telefon: 3389 8900 – 4132 0805
Email: dmj@base1.dk

Det bedste ved København er for mig en tur på Strøget i solskin, med en god kop kaffe i hånden. Her er det hele, mennesker, smukke gamle bygninger, kultur, shopping i lækre butikker, og så emmer byen af hygge og liv. Man kan ikke andet end være lidt forelsket i København.

Lennart Hurup Larsen

Trainee

lennart

Butik: Nordvest

Telefon: 3389 8900 – 4132 0814
Email: lhl@base1.dk

For mig er København den smukkeste by i Danmark, som samtidig indeholder alt, hvad en storby skal have. Mit favoritsted i København er vejen fra Hovedbanegården, hen forbi Tivoli, hen over Rådhuspladsen for så til sidst at ende på Strøget. På denne gåtur får man set rigtig meget af, hvad København har at tilbyde.

Rasmus Thorlacius

Redaktør & Presseansvarlig

rasmus

Administration

Telefon: 5144 0039
Email: rt@base1.dk

Det er fantastisk at tage en tur i solskinsvejr fra Nørreport ned ad Fiolstræde; forbi butikker, caféer, spisesteder, Københavns Universitet, Paludan, og så slutte ved Vor Frue Kirke, købe en is, slikke solskin og suge stemningen ind.

Thomas Hasse Therkildsen

Ansvarlig for onlinemarkedsføring

thomas

Administration

Telefon: 2713 2996
Email: tht@base1.dk

Der er ikke noget så behageligt, som en tur i Frederiksberg Have. Vinter eller sommer, forår og efterår – dér er altid flot. Man kan endda få et gratis kig ind til elefanterne i Zoologisk Have. Faktisk ligemeget hvor man befinder sig i København, har man muligheden for at få en skøn oplevelse i en park. De er alle smukke.