soerne-koebenhavn

FIND DIN DRØMMEBOLIG

base1 hjælper dig med at købe lejlighed i København

Kontakt base1

Køb lejlighed i København

Hvis du vil bo i en af verdens bedste byer – så køb lejlighed i København. Det siger vi hos base1 til vores kunder. Og det passer. At bo i lejlighed i København er  det, vi hos base1 brænder for i vores dagligdag at formidle, ved enten salg af lejlighed i København – eller køb af lejlighed i København.

Få her på siden information og gode tips til det sidstnævnte: hvordan du bedst griber dit køb af lejlighed i København an.

At bo i lejlighed – har sine fordele

At købe bolig i Købehavn er bestemt en god ting. Uanset om der er tale om rækkehus, byhus, villa – eller lejlighed.

At købe lejlighed i København har dog nogle plusser – hvad enten det er en andelslejlighed i København eller en ejerlejlighed i København. Som ejendomsmægler beskæftiger base1 sig kun med lejligheder. Det kan lyde firkantet, og det er helt bevidst. Der er nemlig stor forskel på at formidle lejligheder og huse. Denne tilgang betyder, at kunder, der tidligere har solgt, men også købt lejlighed i København hos base1, er blevet ved med at komme igen – og det er vi stolte af.

Dit køb af lejlighed i København byder på en masse fordele. Her er seks af slagsen:

Fordel #1 ved at købe lejlighed i København – Boligskat

Når du køber lejlighed i København betaler du mindre i boligskat end ved at bo i hus. Ejendomsskat (grundskyld) er nemlig steget betydeligt i København – og en husejer hæfter for dette selv, mens en lejlighedsejer deler sit jordareal med mange andre lejlighedsejere – og udgiften bliver fordelt kollektivt.

boligskat-fordel-lejlighed-base1

Fordel #2 ved at købe lejlighed i København – Energi/varme

De fleste lejlighedsbeboere har et lavt varmespild pga. få kuldebroer. Ved køb af lejlighed i København får du derved en økonomisk genvinst – også taget i betragtning af, at mange lejligheder i dag har billig fjernvarme.

fordel-lejlighed-energi-varme

Fordel #3 ved at købe lejlighed i København – Vedligeholdelse

Hvis du vælger at købe lejlighed i København, er der typisk et ret lavt vedligehold på din bolig. Ligesom de fleste vedligeholdelsesopgaver foretages ved kollektiv betaling og vicevært.

fordel-vedligeholdelse-koebenhavn-lejlighed-base1-ejendomsmaegler

Fordel #4 ved at købe lejlighed i København – Øget tryghed

Fordi man ved køb af lejlighed i København ofte bor i en forening, deles ansvaret på flere skuldre. Ved skader og vedligeholdelse. Der finder desuden langt færre indbrud sted i lejligheder end i huse.

fordel-lejlighed-bolig-tryghed-sikkerhed

Fordel #5 ved at købe lejlighed i København – Billig adgang til faciliteter

Når du har købt lejlighed i København kan du se frem til at spare en smule på fx vaskeregningen – og tørretumbleren. Som så mange andre ting afregnes der nemlig kollektivt her – hvilket typisk er billigere for den enkelte boligejer.

fordel-faciliteter-base1-lejlighed-forening

Fordel #6 ved at købe lejlighed i København – Lys og udsigt

I Danmark er vi glade for lys, og de fleste lejligheder giver masser af lys og velvære. Indrømmet – der kan være lidt mindre lyst i lave stuelejligheder, men man skal ikke meget højere op i sit nye køb af lejlighed i København, før man får masser af lys – sammenlignet med fx et etplans hus eller rækkehus.

Køb lejlighed i København: Og få en masse fordele

Lys og udsigt følger ofte med ved køb af lejlighed i København.

At bo i København – har sine fordele

Der er mange fordele ved at købe lejlighed i København, men også blot ved at bo i byen.

Gode bud på, hvorfor du bør købe lejlighed i København:

 • Job. Der er større chancer for at finde dit drømmejob, når du køber lejlighed i København. Udbuddet er større og mange firmaer har simpelthen flest arbejdspladser samlet i hovedstaden.
 • Natur. København er en grøn by – med masser af grønne åndehuller og rekreative tiltag.
 • Børnevenligt. Køb lejlighed i København, og du er sikker på at få et godt udbud af gode skoler og tilbud til børn i alle aldre – tæt på din bopæl.
 • Vand. København er en havneby og beliggenheden tæt på vand giver dig mulighed for at tage på stranden, havnebad, fiske, sejle og mange flere maritime oplevelser. Broer og havneløb giver også byen en helt speciel atmosfære.
 • Kultur og historie. København er en af Nordens ældste byer med en rig og spændende historie. Dit køb af lejlighed i København vil placere dig tæt på en masse stemningsfulde byområder, pladser og bygninger.
 • Gastronomi. København er med en af verdens bedste restauranter, Noma, helt i førersædet, hvad angår gode madoplevelser.

København er i sit grundareal en forholdsvis lille storby – hvilket gør, at man kan cykle og gå hurtigt til alt. Når du køber lejlighed i København, er du derfor altid sikker på at være tæt på hele byen!

 

At købe lejlighed i København – har rigtig mange fordele

En ting er at bosætte sig i lejlighed. En anden ting er at bosætte sig i København. Kombiner de to ting, og det er ren win-win.

Du har måske boet i byen før – måske i alment boligbyggeri, studiebolig, kollegie – eller måske simpelthen hjemme hos familien. Uanset hvad, vil et køb af lejlighed i København kommer til at give dig de bedste muligheder i livet.

Bolig og by er her i kombination en “life changer” for de fleste. I absolut positiv forstand.

Lejlighedsmarkedet i København giver dig med sine gode udbud, varierede typer lejligheder og spændende, forskelligartede bydele bestemt de bedste muligheder.

Så hvis du ikke bor i lejlighed i København endnu – eller ligefrem har købt lejlighed i København – bør du bestemt komme i gang. Lige med det samme!

Køb din lejlighed i København.

Køb lejlighed i København: Du får fordelene ved at bo i lejlighed og at bo i en fed by. Ren win-win.

Hvad kan de forskellige bydele tilbyde mig ved køb af lejlighed i København

Ved et køb af lejlighed i København har du den optimale, moderne boligform, sammen med storbyoplevelser lige uden for din hoveddør.

Inden du skal købe lejlighed i København, kan det godt svare sig at undersøge, hvad de enkelte bydele har at tilbyde dig, som er interesseret i enten at købe andelslejlighed eller ejerlejlighed.

Du er også altid velkommen til at kontakte base1’s boligbutikker, der formidler boliger i din favorit bydel – for at få uddybet mulighederne ved køb af lejlighed i København.

Tag også et kig her – og bliv klogere på de enkelte bydele og lejlighederne i områderne:

Køb lejlighed København – Islands Brygge

Ejerlejlighed Islands Brygge

Andelslejlighed Islands Brygge

Køb lejlighed København – Østerbro

Ejerlejlighed København Ø

Andelslejlighed København Ø

Køb lejlighed København – Nørrebro

Ejerlejlighed København N

Andelslejlighed København N

Køb lejlighed København – Nordvest

Ejerlejlighed København NV

Andelslejlighed København NV

Køb lejlighed København – Valby

Ejerlejlighed Valby

Andelslejlighed Valby

Køb lejlighed København – Vesterbro

Ejerlejlighed København V

Andelslejlighed København V

Hvad base1 kan tilbyde, når du skal købe lejlighed i København

Hos base1 har vi mere end 35 års erfaring at give af, når du skal købe lejlighed i København.

Køb bolig i København hos base1 – og nyd godt af base1’s lokalkendskab

Lokalkendskab gør en stor forskel, når du skal købe lejlighed i København. Uanset om det er:

 • Det perfekte forældrekøb – når du køber bolig i København
 • Den gode studiebolig – når du køber bolig i København
 • Den optimale delelejlighed – når du køber bolig i København
 • Begynderlejligheden – når du køber bolig i København
 • Lejligheden til den lille familie – når du køber bolig i København

Vi kender København, og vi kender dit kvarter

Fordi base1 har været aktiv som statsautoriseret ejendomsmægler i København gennem 35 år, er vi i den grad lokale. Og stolte af det. Vores butikker er centralt placeret i København, og vi kan give dig overblik over nuværende og fremtidig byudvikling i dit nærområde – hvilket du får gavn af, når du skal købe lejlighed i København.

Lejligheder er vores speciale

Der er stor forskel på huse og lejligheder. Da base1 som ejendomsmægler har valgt at koncentrere sig om lejlighedsmarkedet i hovedstaden, kan vi give dig en akkurat vurdering af lejlighedsmarkedet i København – og faktisk også vurdere fremtidsudsigterne for dit køb af lejlighed i København: om priserne vil stabilisere sig eller måske stige markant i dit nærområde, på din drømmelejlighed.

Kendskab til byudvikling i København – nuværende og fremtidige projekter

Hvordan ser planerne ud for dit nærområde? Er der noget spændende på vej? Og hvad byder fremtiden på for området? Fordi base1 har fingeren på pulsen i København og eksempelvis samarbejder på tværs mellem alle vores butikker i byen, er vi i stand til at give dig et samlet overblik over nye spændende projekter i byen, som muligvis kan være med til at afgøre dit køb af lejlighed i København.

Information om lovgivning – lokalt, kommunalt, nationalt

Det kan have stor betydning for et køb af lejlighed i København – og prissætningen – hvorvidt der er planer om at ændre en lokal paragraf, for eksempel hvis der er planer om at ændre din gades status fra privat fællesvej til offentlig vej. Vi sørger for at være helt opdateret med den nyeste viden, der kan have en indvirkning på dit boligkøb.

Vores mæglere bor og arbejder selv i byen

Alle base1’s mæglere har selv, privat købt bolig i  København – og de fleste bor i lejlighed og har arbejdet i byen gennem mange år, og har derved faglige som personlige erfaringer med køb af lejlighed i København. Det giver en helt unik fornemmelse for boligmarkedet i KBH, hvilket i første omgang gør en enorm forskel ved køb af bolig i København, men også giver dig en engageret mægler, som kender til de lokale udbud.

Over for nye kunder plejer vi hos base1 at joke med, at ”vi kender din vej og din nabo”.

Ved køb af lejlighed i København kan du trække på base1-mæglernes viden.

De fleste mæglere hos base1 har København som privat base.

Køb lejlighed i København hos base1

Når du skal købe lejlighed i København tilbyder base1 dig en god køberservice. Kun i København. Og kun for dig, der er interesseret i at købe lejlighed i københavnsområdet.

 

Et godt udvalg på base1.dk – når du skal købe bolig i København

Du kan altid starte med at finde en potentiel ny bolig ved at kigge her på base1’s hjemmeside, på vores nyeste boliger til salg. Måske er der en lejlighed, der lige passer til dig?

Tag en tur i boligbilen

Vi kan også sammen aftale et tidspunkt, hvor du kan tage plads i en af vores boligbiler og kvit og frit blive transporteret ud til et muligt køb af lejlighed i København: en ejendom eller bebyggelse, som “du er varm på”.

En uforpligtende boligsnak

Vores ejendomsmæglere står parat til at give gode råd over telefon, e-mail eller endda personligt, vedrørende dit køb af bolig i København. De vil blandt andet kunne besvare de typiske spørgsmål:

“Hvor meget kan jeg købe lejlighed i København for?

“Hvad har jeg råd til?”

“Hvor kan jeg købe bolig i København?” Med udgangspunkt i økonomi og egne ønsker.

“Hvor er de gode forældrekøb? Og hvordan skal forældrekøb gribes bedst an?”

Bliv skrevet op i base1’s køberkartotek

Derudover kan du blive skrevet op til base1’s køberkartotek og få automatisk besked, når der er en bolig, der passer dine krav og behov.

Kontakt base1 direkte

Hvis du er interesseret i at købe lejlighed i København – en ejerlejlighed eller andelslejlighed – er det bare at give base1 et ring eller sende en mail til os. Du kan altid også kigge inden om en af vores centralt placerede boligbutikker.

Ejendomsmægler base1 – Amager

Hvis du vil købe lejlighed i København på Amager, Christianshavn, Islands Brygge & Kastrup

Kontaktinfo

Holmbladsgade 18

2300 København S

Tlf.: 3389 8900

Fax.: 3389 8901

E-mail: amagernord@base1.dk

Åbningstider

Man-tors:09:00-17:00

Fredag:10:00-15:00

Lørdag:Lukket

Søndag:10:00-15:00

Ejendomsmægler base1 – Nordvest

Hvis du vil købe lejlighed i København i Nordvest, Nørrebro, Østerbro, Vanløse & Brønshøj

Kontaktinfo

Frederikssundsvej 36B

2400 København NV
Tlf.: 3389 8900

Fax.: 3389 8901

E-mail:nordvest@base1.dk

Åbningstider

Man-tors:09:00-17:00

Fredag:10:00-15:00

Lørdag:Lukket

Søndag:10:00-15:00

Ejendomsmægler base1 – Sydhavnen

Hvis du vil købe lejlighed i København i Sydhavnen & Valby

Kontaktinfo

P. Knudsens Gade 1

2450 København SV

Tlf.: 3389 8900

Fax.: 3389 8901

E-mail: vesterbro@base1.dk

Åbningstider

Man-tors:09:00-16:00

Fredag:10:00-15:00

Lørdag:Lukket

Søndag:Lukket

Ejendomsmægler base1 – Vesterbro

Hvis du vil købe lejlighed i København på Vesterbro, Frederiksberg & City

Kontaktinfo

Flæsketorvet 68

1711 København V
Tlf.: 3389 8900

Fax.: 3389 8901

E-mail: vesterbro@base1.dk

Åbningstider

Man-tors:09:00-17:00

Fredag:10:00-15:00

Lørdag:Lukket

Søndag:10:00-15:00