soerne-koebenhavn

FIND DIN DRØMMEBOLIG

Vi hjælper dig, når du skal købe

Kontakt base1
koebenhavn-koeb-bolig

FIND DIN DRØMMEBOLIG

Få personlig rådgivning

Kontakt base1

Før køb

Skal du til at købe bolig? Hos base1 har vi mere end 30 års erfaring som mægler af primært ejerlejligheder og andelslejligheder i København. Vi kender byen ud og ind; de absolut mest attraktive og trendy steder samt – på grund af vores store lokalkendskab – de steder, som bliver det. Vores unikke samarbejde mæglerne imellem gør os også 100% skarpe på alt nyt om byudvikling og lovgivning i København, der kan berøre dig ved køb af ny bolig.

Derfor er base1 dit bedste valg som lokal, engageret og velinformeret ejendomsmægler, hvis et køb af en ny lejlighed i København står højst på ønskelisten.

Hvis du er interesseret i en ejerbolig eller andelsbolig, så kontakt base1. Så finder vi sammen et tidspunkt, hvor du enten kan få en personlig og gratis rådgivning i en af vores boligbutikker eller kan tage plads i en af vores boligbiler og kvit og frit blive transporteret ud til den eller de boliger, du ønsker at se i henhold til muligt køb.

Undervejs i processen kan du altid tale med vores erfarne mæglere, som konstant står parat med gode boligråd.

Her forneden kan du se de vigtigste trin før køb af bolig hos base1.

 

Salgsopstillingen

Salgsopstillingen er base 1′s beskrivelse af en bolig, der er sat til salg. Naturligvis finder du her også en beregning på, hvad lejligheden eller huset koster – hvad enten du køber kontant eller via lån i pengeinstitut.

Du kommer til at se på en del boliger, før du finder den rigtige. Sådan er det, når man skal købe ny bolig. Men bare rolig: base1 har altid et bredt udvalg at vise frem.

Køb

Du køber boligen ved at underskrive en købsaftale, som vi udarbejder for dig. Når sælger har underskrevet købsaftalen, er boligen købt.

Du kan enten købe lejligheden kontant, eller vi kan hjælpe dig med at søge om lån til finansiering. Det eneste, du skal gøre, er at give os dine lønsedler samt sidste opgørelse fra SKAT – så klarer vi resten.

Når du har underskrevet købsaftalen, har din advokat typisk 4-5 dage til at gå den og alle andre relevante papirer igennem. Finder din advokat forhold, som gør aftalen ugyldig, kan I ophæve handlen uden omkostninger.

Fortrydelsesret

Fortryder du købet, kan du ophæve handlen inden for 6 hverdage, efter at du eller din advokat har modtaget sælges underskrift. Men så koster det dig 1% af kontantprisen.

Når din advokat har godkendt handlen, og finansiering er på plads, kan du roligt gå i gang med at pakke. For så er det kun formaliteter, der mangler. Alt det praktiske tager vi os af sammen med din advokat. Det eneste, du skal gøre inden overtagelsesdagen, er at signere skødet. Som base1 selvfølgelig også er behjælpelig med, såfremt det giver udfordringer.

God boligjagt!