Hvad synes du om Strøget?

 

Krzyszfof, 56 år

Jeg sælger Hus Forbi her ved Storkespringvandet. Her kan man lærer meget om mennesker ved at observere dem. Så når jeg ikke blander mig i deres privatliv, ser jeg på byen og konkluderer lidt. Jeg synes, Strøget er fint, som det er, med byggeri der ikke er så højt!

Maria, 25 år

Ned mod Kgs. Nytorv er Strøget lidt mere lækkert. Og så ned imod Rådhuspladsen kommer vi til de lidt billigere butikker, den lidt billigere ende, hvis man kan kalde det det. Men ellers synes jeg, Strøget er udmærket. Lidt crowded nogle gange, så jeg går tit ind i Strædet i stedet for.

Alberte & Josefine, 21 år

Josefine: Egentlig er Strøget ikke det mest attraktive eller charmerende sted i København. Det er lidt ligesom Oxford Street, hvor resten af byen er mere spændende. Alberte: Da jeg var mindre, kom jeg til København for at komme til Strøget. Nu har det ændret sig meget, da jeg er flyttet hertil. Man prøver at undgå det!