Hjem til Aarhus – med lidt ekstra penge i lommen!

Glade kunder: Michael og Nanna – Sælger af Kongedybet 2, 2. tv., Amager

 

Hvorfor sælge?

Fordi jeg og min kæreste, Michael, fik vores lille søn, og vi kunne mærke, at familiebåndet trak lidt. Så vi ville gerne tilbage til Jylland, hvor både jeg og Michael kommer fra. Så efter at have boet i København i seks år og haft denne lejlighed i to år, besluttede vi os for at sælge.

Og I besluttede jer for først at prøve et selvsalgskoncept hos en af de store boligportaler?

Ja, vi havde lejligheden til salg i to uger her. Den primære årsag til at prøve selvsalg var, at jeg jo er hjemmegående på barsel, så jeg ville kunne være til stede ved alle fremvisningerne.

Hvorfor skiftede I så til et mæglersalg hos base1?

Jamen, base1 havde været ude og vurdere lejligheden i efteråret – der, hvor vi begyndte at overveje, om vi skulle flytte hjem til Jylland eller ej. I mellemtiden var jeg jo så gået på barsel, og så tænkte vi, at det kunne vi lige så godt selv stå for. Men i løbet af foråret og her til sommer skulle vi være en del i Jylland, og så tænkte vi, at vi ville gå glip af rigtig mange fremvisninger, hvilket ville være rigtig problematisk.

Og I fik en ekstra god vurdering?

Ja, base1 satte faktisk vurderingen kr. 150,000,- højere, end vi selv havde gjort hos boligportalen, og de mente samtidig, at det var realistisk at lave et hurtigt salg. Og det må man jo give dem ret i, da de lukkede en aftale på en uge!

Så har I jo faktisk fået salæret betalt?

Ja, helt bestemt. Vi har ikke haft nogle ekstra omkostninger ved at bruge mægler, og det har sparet os for en masse besvær samtidig! Så det har kun været en positiv oplevelse.

Hvor i Jylland flytter I til?

Aarhus.

Er der noget, I kommer til at savne ved København?

Vi kommer til at savne alle de muligheder, der er. Det kulturelle. Selvfølgelig er der også en masse gode tilbud i Aarhus, men ikke på samme måde som i København. Så det er bestemt ikke byens skyld, vi flytter, men mere fordi vi vil være tæt på bedsteforældre.

Hvad skal I bo i?

Vi starter ud i en lejelejlighed. Men vil gerne over i et hus.

 

Solgt godt

• Michael og Nanna har solgt deres 4V ejerlejlighed på Kongedybet 2, 2. tv, 2200 Kbh. S.
• Parret prøvede selvsalg i 14 dage hos en af landets store selvsalgs-boligportaler og havde her lejligheden til salg for kr. 3.100.000.
• Blev sat til salg hos base1 den 2. juni.
• Solgt en uge senere, den 10. juni til kr. 3.250.000.