Familien hjalp hinanden med salget

Glade kunder: Familien Johansen – Sælger af 2V andelslejlighed på Møntmestervej, Nordvest

 

I har lige solgt en 2V lejlighed, jeres barndomshjem siden 1969. Hvorfor solgte I?

Det var en lidt trist baggrund. Vi mistede den sidste af vores forældre, vores mor. Og så talte vi lidt frem og tilbage, om hvem der skulle bo i vores forældres hus i Nordsjælland. Og det blev min bror, som så skulle fraflytte lejligheden. Det var på tale, at jeg evt. skulle overtage den. Min nuværende lejlighed har dog flere kvadratmetre og flere ting at byde på, fx et større køkken, hvorfor jeg valgte at blive boende.

Hvor stor er din nuværende bolig?

Den er på 81 m². Og den solgte er på 55 m². Så der er lidt forskel. Og når man først er blevet vant til de 81, så er det jo lidt svært at gå ned i størrelse! Men det var en hård beslutning, for eller imod, og det tog et par måneder at beslutte sig.

Hvorfor base1?

Det kom lidt af sig selv. Min bror havde oprindeligt tænkt på RobinHus og selvsalg. En skønne dag fik jeg dog besøg fra base1, selvom jeg faktisk havde den til salg allerede på DBA. De kom, var søde og høflige. Vi talte lidt frem og tilbage, og jeg ringede til min bror og fortalte, hvad jeg synes: at vi ved at sælge traditionelt, med ejendomsmægler, ikke ville have det ansvar, som følger med selvsalg, med både det ene og det andet. Og det kunne han godt se logikken i, også mht. fremvisninger og papirarbejde, og så selvfølgelig den overordnede tryghed. Vi talte også om, at hvis lejligheden bare fik lov at stå, uden at blive solgt af os, ville det gå op økonomisk alligevel, hvis en ejendomsmægler kunne sælge her og nu.

Hvordan var salgsprocessen?

Vi totalrenoverede først og fremmest lejligheden. Det var nedrivning med trælofter, træpaneler, og jeg ved ikke hvor mange lag tapet og afhøvlede gulve. Min veninde tilbød at hjælpe, ligesom min søn. Så der har min bror og jeg været rigtig heldige. Vi har alle på hver vores måde bidraget til salget.

Hvornår og hvordan blev den solgt?

Den blev solgt på første fremvisning. Og der var to købere, som var interesserede. Der er jo restriktioner på i andelsforeninger, hvor meget boligen må sælges for, men det blev til det maksimale af andelskronen, og den ene køber var hurtig til at skrive under!

Hvad er dit indtryk af base1?

Jeg har kun positivt at sige. Dem vil jeg anbefale til hver en tid. Søde og høflige, meget regulære, og man følte sig aldrig dårligt tilpas.

 

Solgt godt

• Familien Johansen (bror og søster) har solgt deres barndomshjem: en 2V andelslejlighed på Møntmestervej, 2400 København NV.
• Boligen har tilhørt familien siden 1969.
• Man besluttede at sælge i august/september 2013, hvorefter en større renovering af lejligheden, foretaget af familie og venner, begyndte.
• Lejligheden blev sat til salg hos Base1 den 3/3-14 og solgt 21/3-14: et hurtigt salg, til den maksimale andelsværdi.