vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Vesterbro

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Vesterbro?
Kontakt base1's butik tilknyttet Vesterbro, Frederiksberg & City

Find butik

Ejerlejlighed Vesterbro

Køber man en ejerlejlighed på Vesterbro, kan man nyde alle de kulturelle tilbud, samtidig med at man kan skimte Vestbros hårde fortid – hvor det efterhånden kun er hovedbanedelen af Istedgade, som giver et billede af kvarterets historie.

Fra saneringsklart arbejderkvarter til Københavns kreative bydel

Hvordan en ejerlejlighed på Vesterbro så dagens lys

Indtil slut 1990’erne har det været svært at forestille sig, at en ejerlejlighed på Vesterbro skulle være blandt de mest populære i København. Bydelen har udviklet sig fra at være en beskidt og slidt arbejderbydel til at være en af Københavns mest populære bydele.

Det er svært at forestille sig, hvor eksplosivt byggeboomet på Vesterbro har været, men antallet af indbyggere kan give en indikation af, hvor stor efterspørgslen på lejligheder på Vesterbro har været. I perioden fra 1860 til 1880 steg antallet af indbyggere fra 7.290 til hele 24.790, og byggeriet fortsatte sin eksplosive vækst. Størstedelen af de tilbageværende ejerlejligheder på Vesterbro er et resultat af dette byggeboom.

I starten af 1900-tallet begyndte lejligheder på Vesterbro at blive udvidet mod vandet, og ens ejerlejlighed på Vesterbro i denne del af området bærer præg af at være “den nyere” af slagsen.

Fra 1956 til 1985 havde Københavns Kommune godkendt saneringsplaner for Vesterbro, men heldigvis havde man lært af fejlene fra Nørrebro og valgt at beholde store dele af lejlighederne på Vesterbro. Størstedelen af ejerlejligheder på Vesterbro blev endegyldigt reddet, da man i 1974 erklærede motorvejsprojektet Søringen for dødt.

Særligt op gennem 1990’erne lykkedes det at få skabt fundamentet til det attraktive Vesterbro, vi kender i dag.

Fakta om Vesterbro

Antal indbyggere på Vesterbro62.962
Størrelse3,76 km²
Vidste du?Modsat andre bykvarterer er der et stigende antal børnefamilier på Vesterbro
OmråderGrænser op mod indre by, Frederiksberg, Valby og Kgs. Enghave
Kendt person fra VesterbroTove Ditlevsen

 

Transport

Ved at købe en ejerlejlighed på Vesterbro har man nogle af bedste transportmuligheder i København tæt på

Københavns Hovedbanegård

I det nordøstlige hjørne af Vesterbro ligger Hovedbanegården. Langs den sydlige grænse af Vesterbro finder man S-togsstationerne Enghave st. og Dybbølsbro.

Nye metrostationer ved Hovedbanen og Enghave Plads

Den kommende metro vil med stationer på Hovedbanen og Enghave Plads medføre, at mange ejerlejligheder på Vesterbro vil virke endnu mere centrale.

A-busser på Vesterbrogade og Enghavevej – lige uden for hoveddøren

På Vesterbro er der masser af muligheder for at tage bussen. På de store veje som Vesterbrogade og Enghavevej kører der A-busser med mere end 6 afgange i timen i myldretiden.

Det er også utrolig nemt at komme rundt til resten af byen på cykel fra sin ejerlejlighed på Vesterbro. Er ens foretrukne transportmiddel bilen, er der også gode muligheder, idet man med en lejlighed på Vesterbro er tæt på de store indfaldsveje til København og hurtigt kan være på motorvejen.

 

Ejerlejlighed i Vesterbros byområder – Hvad kan man få?

Få her overblik over udbuddet af ejerlejligheder på Vesterbro

Lejlighederne på Vesterbro stammer generelt fra det store byggeboom i 1850’erne. Heldigvis er bygningerne i dag i langt bedre stand. Omfattende sanering og byfornyelse har skabt luft og liv mellem de gamle Vesterbro-lejligheder!

Lejlighederne på Vesterbro består hovedsageligt af andelslejligheder, men der er også fine gamle ejerlejligheder på Vesterbro til salg.

I takt med at ejerlejlighederne på Vesterbro er blevet mere populære, har flere og flere også fået lavet altaner, tagterrasser og lækre gårdmiljøer.Lejlighederne er blevet større og huser færre mennesker (end da de blev bygget tilbage i 1870-1880’erne). Flere af de lejligheder, der er til salg på Vesterbro, kan deles og fx nemt laves til studieboliger.

På Vesterbro findes der hovedsageligt tre typer af ejerlejligheder.

  • Den typiske ejerlejlighed på Vesterbro befinder sig i et byggeri fra 1890’erne og er på 2 værelser. Lejlighederne har stuk, plankegulve og er oftest med nyere bad/toilet og et mindre køkken.
  • En anden udbredt ejerlejlighed på Vesterbro er 1960’er/1970’er byggeri med masser af lysinfald, større badeværelser og hyggelige gårdmiljøer.
  • Det kan være svært at finde en ejerlejlighed på Vesterbro, som kan siges at være en herskabslejlighed, men de findes – med brede plankegulve, masser af romantisk stuk, ofte med en fantastisk udsigt ned ad de brede veje på Vesterbro.

 

Lejlighed på Vesterbro til salg hos base1

 

Udvikling og projekter på Vesterbro

Læs om helt aktuelle tiltag

Lejlighederne i Vesterbros urbane kvarterer skaber ikke meget plads til nye store byggeprojekter, men der bygges til stadighed nye lejligheder på Vesterbro, ligesom pladser og gader fornyes.

Tip #1 – Carlsberg By: en moderne ejerlejlighed på Vesterbro

Særligt i den gamle Carlsberg By bygges der moderne lejligheder på Vesterbro. Det nye byggeri i den gamle industri bydel favner alt fra almene lejligheder, der kan huse ældre Vesterbro-borgere til luksusejerlejligheder med udsigt ud over hele Vesterbro.

Tip #2 – Nyt Ikea, hotel og ungdomsboligbyggeri ved Fisketorvet

Et andet stort byggeprojekt, som får en stor indflydelse på salg/køb af ejerlejlighed på Vesterbro, er det nye Ikea, hotel og ungdomsbolig byggeri, som placeres ved Fisketorvet. Det store byggeri bliver Ikeas næststørste butik i Danmark, inklusiv 21.000 m² stort hotel og 500 ungdomsboliger. Ungdomsboligerne bliver med deres 77 meter høje konstruktion unikke lejligheder med udsigt over Vesterbro og resten af København. Tårnene er tegnet af Bjarke Ingels Group og skal tilbyde de studerende lækre lejligheder tæt på Vesterbro. Taget af Ikea-bygningen er udset til at skulle være Vesterbros nye grønne åndehul, således at man pludselig får mulighed for en grøn udsigt fra sin ejerlejlighed på Vesterbro!

 

Prisudvikling for din ejerlejlighed på Vesterbro

Hold dig her opdateret med den gennemsnitlige kvadratmeterpris for en ejerlejlighed på Vesterbro

Prisudviklingen for en ejerlejlighed på Vesterbro har fulgt udviklingen for resten af København, men i løbet af 1990’erne begyndte salgspriserne for ejerlejligheder på Vesterbro at overhale Amager, Sydhavnen og Valby.

Igen i 2003 overhaler priserne for en ejerlejlighed på Vesterbro områder som Østerbro, Frederiksberg og Nørrebro. Vesterbro er altså i løbet af ganske få år blevet en af Københavns allermest attraktive bydele.

Udviklingen for en ejerlejlighed på Vesterbro har i den seneste tid fulgt de andre centrale bydele i København, og bydelen bærer i dag præg af at have nogle af de mest vellykkede områdefornyelser og kvarterløft, hvilket også gør, at priserne for ejerlejligheder på Vesterbro ligger i top 4 blandt de københavnske områder.

Graf – salgspriser på ejerlejligheder Vesterbro (gennemsn. kvadratmeterpris)

Ejerlejlighed Vesterbro - Priser - Gennemsnit - Kvadratmeter - Salg

Se her salgspriserne på en ejerlejlighed på Vesterbro og øvrige bydele i København (gennemsn. kvadratmeterpris)

Ejerlejlighed på Vesterbro - Prissammenligning med øvrige ejerlejligheder i København

Vil I købe eller sælge ejerlejlighed på Vesterbro?

Kontakt jeres lokale ejendomsmægler fra base1. Vi hjælper jer med salg eller køb af ejerlejlighed på Vesterbro

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler Vesterbro: Find din lokale base1-butik her

 

Personlige historier om køb og salg af ejerlejlighed på Vesterbro

Tips og råd fra glade kunder på Vesterbro

 

Oplevelser og seværdigheder på Vesterbro

Udbud og events nær din ejerlejlighed på Vesterbro

Bor man i lejlighed på Vesterbro, får man også adgang til at hav af urbane seværdigheder. Seværdighederne på Vestebro bærer især præg af, at man har færre grønne områder, end flere af de andre områder i København.

Shopping nær din ejerlejlighed på Vesterbro

En ejerlejlighed på Vesterbro betyder, at du har et hav af unikke shoppingmuligheder tæt på. Du kan finde masser af specielle butikker på Istedgade, som sælger alt fra second hand tøj til danske design møbler. På grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg finder man Værnedamsvej, som særligt på grund af Den Franske Skole har bevaret sin (franske) charme. Her findes et utal af unikke butikker, caféer, delikatesseforretninger og et kaotisk, men charmerende gadeliv. Søger man efter mere konventionelle shoppingmuligheder er der altid Fisketorvet.

DGI-byen

Finder man en ejerlejlighed i Vesterbros nordøstlige del, bor man tæt på DGI-byen, hvor man kan deltage i konferencer, dyrke et væld af idræt og udforske det spændende vand og svømmemiljø.

Bylivet på Sønder Boulevard

Langs Søndre Boulevard, som løber gennem hjertet af Vesterbro, kan man hurtigt finde en chamerende ejerlejlighed på Vesterbro. Den tidligere voldsomt trafikerede boulevard er ændret, og man har tilføjet en bred midterrabat, som fungerer som en lang park, hvor der altid er proppet med folk, som spiller bordtennis, basket, skater eller sidder og nyder en kold øl fra de lokale mikrobryggerier. Ejerlejligheder Søndre Boulevard er derfor utrolig populære.

Absalon og Kihoskh

Kan man finde en af de lejligheder, der er til salg på Vesterbro i området omkring Sønder Boulevard, har man også adgang til to af de lokalkulturelle forsamlingsbastioner, Absalon og Kihoskh. Absalon er et moderne forsamlingshus, som har sit navn fra den tidligere kirke, hvor det har til huse. Filosofien er, at man skal være et mødested for menneskerne i lejligheder på Vesterbro. Hos Absalon kan man få alt fra et slag bordtennis i tørvejr, backgammon, skakturneringer, teater og foredragsoplevelser – og endelig har de fællesspisning alle hverdage for en flad 50’er.

Istedgade – et virvar af spændende, forskelligartede tilbud

Køber man en ejerlejlighed på Vesterbro kan man godt forvente, at man kommer til at bruge masser af tid på Istedgade. Gaden, som ellers har været associeret med narkosalg, prostitution og sexbutikker, har virkelig ændret sig, til at være en gade med fantastiske shoppingmuligheder, lækre restauranter og hyggelige lokale caféer. En ejerlejlighed i Vesterbros tidligere problematiske kvarter er ikke længere generet af den uro, som fulgte i kølvandet med de mange udsatte mennesker, efter man har ændret tilgangen til særligt narkomanerne.

Vestre Kirkegård – det grønne åndehul

Den tætte bebyggelse af karrer af lejligheder på Vesterbro har gjort, at der ikke har været meget plads til natur. Man skal do ikke lade sig skræmme fra at købe en ejerlejlighed på Vesterbro af denne årsag. Det største rekreative område på Vesterbro er Vestre Kirkegård. Denne kirkegård er Danmarks største kirkegård og byder på meget andet end gravsteder. Her er et utal af små grønne oaser små søer og en fantastisk ro.

 

Ejerlejligheder på Vesterbro strækker sig vidt. Faktisk helt ind mod centrum af København og indre by. Lejlighederne er derfor altid ekstra attraktive at bosætte sig i.

Ejerlejlighed, Vesterbro og byliv er tre ting, der harmonerer rigtig godt!