vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Sydhavnen

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed i Valby?
Kontakt base1's butik tilknyttet Sydhavnen & Valby

Find butik

Ejerlejlighed Valby

Hold dig her på siden ajour med din nuværende eller måske fremtidige ejerlejlighed i Valby.

Du kan læse om byudvikling, transport i området, seværdigheder og selvfølgelig om lejlighedsmarkedet i kvarteret samt prisudviklingen på din ejerlejlighed i Valby.

 

Bydelen omkring ens ejerlejlighed i Valby

Et historisk tilbageblik på Valby og ejerlejligheder

Der var ikke noget, der hed ejerlejlighed i Valbys nyere dage før 1900-tallet. Udviklingen begyndte, da Valby blev stationsby i 1847.

Omkring samme tid anlagde J.C. Jacobsen Carlsberg, som han opkaldte efter sønnen (Carl) og Valby Bakke (Berg). Også andre industrier har også gjort deres indtog. I 1906 oprettedes eksempelvis Nordisk Film Filmbyen i Valby, hvilket var hele fem år inden Hollywood blev grundlagt.

I dag vokser Valby videre, og de tidligere industriområder i Carlsberg Byen danner nu rammer for mange nye ejerlejligheder i Valby.

I perioden 1920-1930 begyndte den nordvestlige del af kvarteret at blive bebygget med ejerlejligheder i Valby, og er i dag den del af bydelen, der kendes som Aalholm. I 1918 blev den første lejlighed i Valby her opført, og sporvognen fik sin endestation her, men beboerne husker stadig, hvordan de kunne se markerne blive høstet.

Fakta om Valby

Antal indbyggere i Valby47.839
VartegnValby Bakke, hvorpå Zoo-tårnet står, Carlsberg og Nordisk Film
Vidste du?Valby var tidligere en del af Hvidovre Kommune
OmråderValby er fordelt cirka ligeligt mellem etagebyggeri og villakvarterer
Kendt person fra ValbyMia Lyhne

 

Transport nær din lejlighed i Valby

Vælger man at købe en ejerlejlighed i Valby, er det altid let komme frem og tilbage

Unik infrastruktur

Hvis man har en ejerlejlighed i Valby og er glad for hurtige ind- og udfaldsveje, bor man det rigtige sted. Valby har en unik infrastruktur, hvor man har motorvejen tæt på, et stort antal af S-togsstationer og hele to regional-/Intercitystationer. Det betyder, at ligegyldigt hvor ens ejerlejlighed i Valby befinder sig, så er man tæt på offentlig transport og linjer, der har endestationer – såsom Frederikssund, Farum, Holte, Høje Taastrup, Køge og Hillerød.

Bydelen med flest togstationer

Grundet Valbys placering er bydelen en naturlig del af flere toglinjer, og Valby er den bydel med flest togstationer (8 stk. eksklusiv metrostationer). Valby Station og Ny Ellebjerg Station er trafikale knudepunkter for både IC, Regionaltog og S-Tog, og i år 2023 skal metroen også have sin endestation på Ny Ellebjerg Station.

Mulig forgrening af metro til Ny Ellebjerg Station

Der er endvidere diskussioner om at føre en forgrening af metroen gennem Sydhavn og med stop på Ny Ellebjerg. Så køb nu en lejlighed i Valby, inden priserne når samme højde som resten af København!

Ejerlejlighed Valby – Hvad kan jeg få?

Hvilken slags ejerlejlighed i Valby kan man finde – og hvor?

Hvis du leder efter en ejerlejlighed i Valby med central beliggenhed ved Spinderiet eller Tingstedet, eller lidt mere i yderkanten, som ved eksempelvis Valbygårdsvej eller ved dele af Valby Langgade, så er der et rigt udbud. Den nye bydel, Carlsberg Byen, er desuden på trapperne. Her er øvrige gode muligheder:

 • Tager man turen langs Søndermarken og Carlsberg Byen kan man se nogle af Københavns mest pompøse villaer – og villalejligheder.
 • Carlsberg Byen byder også på en blanding af en moderne type ejerlejlighed i Valby, med fantastiske arkitektoniske finurligheder, som findes rundt om hvert et hjørne.
 • I Aalholm-kvarteret findes den mere klassiske røde type ejerlejlighed i Valby.
 • Ved Valby Bakke kan man finde nogle af de ældste villalejligheder i Valby.
 • Man kan også være heldig at finde en lejlighed i Valby til salg i området omkring Toftegårds Plads, hvor der er en chamerende blanding af nyt og gammelt byggeri.
 • Langs Sjælør Boulevard er der eksempler på en ejerlejlighed i Valby, som generelt er fra 1960-90’erne. Byggeriet har en superb beliggenhed over for en af Københavns største og smukkeste kirkegårde, Vestre Kirkegård. 

De nutidige og fremtidige byfornyelsesprojekter i Valby gør, at der vil være masser af lejligheder til salg i Valby i spændende og moderne byggerier, samtidig med at det er muligt at finde hyggelige villalejligheder i Valby.

 

Familievenlige Valby

Mange unge mennesker vælger at sælge deres dyre, men små lejligheder i indre by og bosætte sig i lejlighed i Valby, da bydelen er tæt på alt; byliv, institutioner og skoler, grønne områder og let tilgængelige færdselsveje ud og ind ad byen. Kvadratmeterprisen på ejerlejlighederne i Valby er lige en tand billigere end mere centralt i København, og plads – og måske en lille have – kan man jo altid bruge til en 3V familiebolig, hvis man prioriterer plads og funktionalitet i ens ejerlejlighed i Valby, fremfor fx en mere pladsfattig 2 værelses lejlighed på Østerbro eller Frederiksberg.

Ejerlejlighed i Valby til salg hos base1

 

Aktuelle bydelsprojekter

Se her, hvilke helt aktuelle projekter, der kan påvirke udbud/efterspørgsel på din ejerlejlighed i Valby

Den kommende tid er der afsat et tocifret milliardbeløb til at tilføre flere erhvervslejemål og lejligheder i Valby. Størstedelen af pengene i udviklingsplanen går til at få bygget nye ejerlejligheder i Valby. Carlsberg Byen er et af de steder, hvor der allerede er skabt mange nye ejerlejligheder i Valby.

Tip #1 – Ejerlejligheder i Valby ved den tidligere FLSmidth-grund

Den tidligere FLSmidth-grund er inde i en rivende udvikling, hvor der skabes erhvervslejemål og en ny type lejlighed i Valbys indre byområder. Har man behov for en topmoderne lejlighed i Valby med egen parkering, så skal man kigge på dette nye projekt. Området bliver løbende udvidet og fornyet, og man regner med, at der kan komme op til 600 nye lejligheder i Valby i dette område.

Tip #2 – Modernisering af ens ejerlejlighed ved Valbys Gl. Køge Landevej

De næste års tid er der afsat penge til at modernisere og give de lidt ældre ejerlejligheder i Valby-kvarteret langs Gl. Køge Landevej et løft. Det kan komme til at blive til mange en spændende  ejerlejlighed i Valby-enden af Gl. Køge Landevej. Den planlagte udvikling af området kombineres med den planlagte udvidelse af metroen til Ny-Ellebjerg. Kvarterløftet og metro udvidelsen gør, at der bliver stor efterspørgsel efter lejligheder der bliver sat til salg i denne del af bydelen.

Tip #3 – Ny ejerlejlighed i Ny Valby

Et andet område, hvor der også bliver bygget nye ejerlejligheder i Valby, er det tidligere Grønttorv. Endnu engang bliver der bygget i højden, og der kommer lejligheder til salg i Ny Valby i fem punkthuse af 50-80 meters højde. Byggeriet af lejligheder i Ny Valby vil have en fælles grøn park i midten, og planen er, at der skal skabes 300-600 studieboliger og 150 nye byhuse. Så det kan være, man i fremtiden kan få en topmoderne villalejlighed i Valby!

Salgspriser ejerlejlighed Valby

Få overblik over seneste prisudvikling på en ejerlejlighed i Valby 

En ejerlejlighed i Valby er generelt billigere end en lejlighed på brokvarterene, på trods af at man stadig er utrolig tæt på centrum. De lavere priser gør, at en ejerlejlighed i Valby er yderst populær blandt unge og børnefamilier.

Valby adskiller sig fra de andre kvarterer i København ved at have en næsten ligelig fordeling af villakvarterer og etagebyggeri. Denne unikke fordeling betyder, at man kan finde alt fra en gammel charmerende ejerlejlighed i Valby til en villalejlighed i Valby. De sidste ti års prisudvikling for ens ejerlejlighed i Valby viser, at ejerlejligheder i Valby følger den generelle prisudvikling for resten af København. Det fremgår dog af realkreditrådets tal for de forskellige områder, at ejerlejlighederne i Valby har en mere rolig udvikling end særligt de dyreste områder såsom Frederiksberg og København K.

Udviklingen for ens ejerlejlighed i Valby, den gode tilknytning og korte afstand til centrum gør, at det er en god investering at købe en af de mange lejligheder, som er til salg i Valby. Med den stigende globale urbanisering bliver en ejerlejlighed i Valby en mere og mere attraktiv vare, dels på grund af den gode infrastruktur, den korte afstand til centrum og i særdeleshed den unikke blanding af villakvarterer og etagebyggeri.

Prisudvikling for en ejerlejlighed i Valby (gennemsnit, pr. m2)

Ejerlejlighed Valby - Boligpriser

Sammenlignet priser for en ejerlejlighed i Valby med ejerlejligheder i øvrige København (gennemsnit, pr. m2)

Ejerlejlighed Valby - Prissammenligning med øvrige ejerlejligheder i København

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed i Valby?

Kontakt en lokal mægler fra base1. Vi hjælper dig med salg eller køb af din ejerlejlighed i Valby

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler Valby: Find din lokale base1-butik her

 

Salg af ejerlejlighed i Valby – En personlige historie

Tips og gode råd til dit salg af ejerlejlighed i Valby

 • Blankavej 23, 4. th. - Lejlighed i Valby

  1. marts 2016 Christian Hansen – Sælger af lejlighed i Valby 

  Base 1 har nu solgt 2 lejligheder for mig, og begge har været super oplevelser. Jeg vil helt sikkert bruge Base 1 igen når jeg skal sælge min næste bolig. Ligeledes har Base 1 en evne til at få sælger til at føle sig tryg, de tager hyppig kontakt til mig, og holder mig løbene opdateret, selv i ferieperioder!! De vil til en hver tid få min anbefaling!!

 

Nær din ejerlejlighed i Valby – Lokale seværdigheder

Nogle udbud i nærheden af din ejerlejlighed i Valby

Spinderiet – trendy handelscentrum

Spinderiet er den nye handels-, markeds- og butiksplads, som ligger midt i uptown Valby, tæt på Valby Station og Valby Langgade. Shinet op, renoveret og flot sat op er de gamle bygninger blevet indtaget af et moderne indkøbscenter, hvor du kan handle ind, spise og gå i byen. Et byggeri og projekt der har været med til at igangsætte en virkelig positiv omtale af Valby – og som også afspejler sig i efterspørgsel og pris på ens ejerlejlighed i Valby.

Carlsberg Byen – ejerlejlighed ved Valbys Bohrs Tårn

Området omkring den nye attraktive bydel i Valby, Carlsberg Byen, har ligget grund til bryggeriet Carlsberg siden 1847. Over de næste år vil kvarteret blive bebygget med både nye boliger, erhverv, idrætsfaciliteter samt indkøbs- og shoppingmuligheder. Selvom de fleste allerede er solgt i projektsalg, vil der blive udbudt ejerlejligheder i Valby ved det spændende, nye Bohrs Tårn.

Valbyparken – rekreation og med mulighed for en lejlighed i Valby med god udsigt

Med Valby Idrætspark og Valby Vandkulturhus i forlængelse er der rig mulighed for at deltage i et utal af sportsaktiviteter i Valbyparken, der også byder på Københavns største naturlegeplads. Der er pt. afsat flere penge til at bygge nye ejerlejligheder i Valby tæt på Valbyparken, og den allerede eksisterende type lejlighed i Valbyområdet kommer til at opleve et gevaldigt kvarterløft.

 

Ejerlejlighed i Valby er bestemt attraktivt. Valby har meget at byde for, og de rekreative tilbud, som fx i Spinderiet og ved Carlsberg Byen lover godt for fremtiden.

Ejerlejlighed i Valby. Rigeligt at vælge imellem, og med stort udbud af lejligheder, villaer og rækkehuse.