vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Nordvest

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Østerbro? Kontakt base1's
butik tilknyttet Nordvest, Nørrebro, Østerbro, Vanløse & Brønshøj

Find butik

Ejerlejlighed Østerbro

Hvem kunne ikke tænke sig til at nyde morgenkaffen fra deres 3 værelses ejerlejlighed på Østerbro – måske med altanudsigt ud over Søerne?

Østerbro er ensbetydende med kulturtilbud, restauranter, shopping og caféliv. Hold dig på denne side opdateret med nyt om bydel og ejerlejligheder på Østerbro. Du får fakta om byudvikling, projekter og, ikke mindst, den gennemsnitlige salgspris for din ejerlejlighed på Østerbro.

 

Bydelen der omgiver din ejerlejlighed på Østerbro

Lidt Østerbro-historik

Hvis man kigger på lejligheder til salg på Østerbro, kan man finde mange forskellige typer lejligheder. Østerbros arkitektur bærer præg af, at denne bydel i første omgang var tænkt som en forlængelse af bydelen omkring Amalienborg (også kaldet Frederiksstad). Derfor er store dele af Indre Østerbro – deriblandt en typisk ejerlejlighed på Østerbro – præget af palæer og pompøs arkitektur. Dette appellerede til de velhavende, og allerede fra den spæde start har Østerbro haft et ry som et rigmandskvarter. Det kommer blandt andet til udtryk ved grundlæggelsen af Danmarks første villakvarter, som ligger ved Rosenvænget.

Kvarterets historie starter forholdsvist sent, og det var først efter koleraepidemien i 1853, at det blev muligt at opføre ejendomme på Østerbro. De første byggerier var Brumleby og kartoffelrækkerne, som er kendt for deres unikke stemning og udtryk.

Østerbro voksede for alvor frem i slutningen af 1800-tallet, men er man ude og se på lejligheder til salg på Østerbro, vil man opdage, at kvarteret har en anden karakteristika end ved øvrige københavnske bydele, og en ejerlejlighed på Østerbro er mange gange også anderledes i form og opbygning end en ejerlejlighed på Vesterbro eller Nørrebro.

Fakta om Østerbro

Antal indbyggere på Østerbro70.938
StørrelseBydelens areal er 8,74 km2
Vidste du?Ordet Øster- kommer af, at stenbroen lå ud for den gamle byport Østerport
OmråderOverordnet kan bydelen inddeles i Indre Østerbro og Ydre Østerbro
Kendt person fra ØsterbroIb Spang Olsen

 

Transportmuligheder nær din ejerlejlighed på Østerbro

Transportmuligheder til og fra ejerlejligheder på Østerbro

Bil

Østerbro er gennemskåret af store trafikale veje med Lyngby/Nørre Allé, Østerbrogade, Jagtvej, Strandboulevarden og Tagensvej. De store veje gør, at det er let at komme til og fra din ejerlejlighed på Østerbro med bil.

Mange cykelstier

Der er anlagt mange gode cykelstier på Østerbro, så der er også rig mulighed for at cykle, og skal man længere, kan man tage cyklen med i S-toget eller hoppe på regionaltoget.

Østerbro Station

Det er også komfortabelt og nemt at komme fra ejerlejlighederne på Østerbro med tog. Østerbro Station er bindeleddet mellem kystbanen og flere af de andre regionale tog. Fra stationen er der også S-tog, som fortsætter gennem Østerbro med stop i Nordhavn Svanemøllen og Ryparken.

Østerbro har grundet dets placering og gode trafikale forhold også mange gode busforbindelser med masser af hyppige afgange.

 

Type af ejerlejlighed på Østerbro

Hvilke slags ejerlejligheder kan man finde på Østerbro

En lejlighed på Østerbro fremstår typisk andeledes end de andre brokvarterer. Gaderne er anlagt mere lige, og der er flere pladser og grønne områder langs de store veje. Dette skyldes, at byggeriet af lejligheder på Østerbro først for alvor blev påbegyndt årtier efter Nørrebro og Vesterbro. I den mellemliggende periode havde man udformet en ny bygningslov. På grund af at borgeskabet foretrak Østerbrokvarteret og den nye byggelov, som lovliggjorde karnapper, blev dette meget udbredt i udformningen af ejerlejligheder på Østerbro. Der vil derfor ofte være lysere og højere til loftet i en lejlighed til salg på Østerbro, end for eksempel en lejlighed til salg uden for Østerbro.

En ejerlejlighed i København Ø kan for eksempel være:

  • Palælignende lejligheder til salg på Østerbro, på Indre Østerbro og i Ambassadekvarteret.
  • Der kan også findes moderne lejligheder til salg på Østerbro, eksempelvis Charlottehaven og boligblokken på Østerbrogade 105.
  • Villalejlighed Østerbro –  på Indre Østerbro.
  • Helt nye lejligheder til salg på Østerbro kan findes i det spændende og atypiske Østerbrokvarter Amerika Plads.
  • Endelig kan du også finde din lidt mere eksklusive ejerlejlighed ved Østerbro til salg på Langelinie, Østerbros skulpturfyldte promenade.

Man også kan finde en ejerlejlighed på Østerbro, som minder om de klassiske københavnerlejligheder, fx på Strandboulevarden. Endelig er der mulighed for at finde gode villalejligheder til salg i Østerbros villakvarterer, som er Danmarks ældste.

Video – Lejlighed på Østerbro til salg hos base1

 

Byudvikling på Østerbro

Når du planlægger at købe en ejerlejlighed på Østerbro, er det relevant at følge med i udviklingen i området

I fremtiden kommer en ejerlejlighed på Østerbro til at udvikle sig eksplosivt, og derfor vil lejligheder til salg på Østerbro fortsætte med at være attraktive. Der er er masser af forandringer og nye tiltag, så gør endelig brug af base1’s ekspertise, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er i gang med at gøre en god handel, eller du er i tvivl om, du skal have en ejerlejlighed på Østerbro.

Her er nogle tips til kommende lejligheder til salg på Østerbro:

Tip #1 – Nordhavn: en moderne ejerlejlighed på Østerbro

Man skal ikke længere frygte at købe en ejerlejlighed på Østerbro ned mod Nordhavn, der har afsluttet sit kapitel som industrihavn. Der vil inden 2050 blive opført 18.000 boliger, som forventes at huse 40.000 beboere, samtidig med at byggeriet og området skal have 40.000 arbejdspladser. Vælger man at købe en lejlighed til salg på Østerbro, får man således et hjem med masser af nye spændende arbejdspladser lige rundt om hjørnet. I dette gamle industriområde kommer en ejerlejlighed til at adskille sig fra den mere klassiske ejerlejlighed på Østerbro.

Tip #2 – Nyt klimakvarter ved Skt. Kjelds Plads og Tåsinge Plads

Der kommer masser af miljørigtige ejerlejligheder i Østerbros nye klimakvarter omkring Skt. Kjelds Plads og Tåsinge Plads. Her laver man et kvarterløft, så ens gamle ejerlejlighed på Østerbro bliver mere klimavenlig. Dette projekt er med til at puste nyt liv i gamle byrum, samtidig med at man især prøver at imødekomme fremtidige skybrud. Efterspørgslen er stor på en ejerlejlighed på Østerbro – men specielt dette område af Østerbro er “brandvarmt”.

Tip #3 – Højhusbyggeriet på Beauvais-grunden: lejligheder på Østerbro med et moderne snit

På Beauvais-grunden planlægges et spændende byggeri, som skal skyde 30-40 m op i højden. Hvis du leder efter en supermoderne ejerlejlighed på Østerbro eller en bæredygtig lejlighed til salg på Østerbro, så tag et kig på dette projekt!

Salgspriser på ejerlejligheder på Østerbro

Østerbro har længe været borgerskabets bastion – hvilket priserne på en ejerlejlighed på Østerbro i den grad også afspejler

Salgsprisen på en ejerlejlighed på Østerbro er steget markant siden finanskrisen. Gennemsnitsprisen på Østerbro er pr. m2 i øjeblikket 38.089 kr. I modsætning til mange af de andre områder er en ejerlejlighed på Østerbro fortsat stigende i pris. Dette skyldes, at Østerbro er attraktivt for forskellige målgrupper, samtidig med der bygges nye spændene ejerlejligheder på Østerbro, specielt Ydre Østerbro, ligesom der laves klimavenlige kvarterløft. Efterspørgslen på ejerlejligheder på Østerbro har været mere konstant end mange af de andre bydele i København.

Priserne for en ejerlejlighed på Østerbro er højere end før finanskrisen, men sammenligner man med de gennemsnitlige salgspriser pr m2 i eksempelvis Stockholm, Helsinki og Oslo, er de gennemsnitlige priser for København i 2015 kr. 29.950, for Stockholm kr. 63.310 og for Oslo kr. 48.193. Så selvom priserne kan virke høje for København og ejerlejligheder på Østerbro, så ligger priserne langt under hovedstaderne i Sverige og Norge. Man kan roligt investere i en ejerlejlighed på Østerbro, da der er en stabil efterspørgsel, og bydelen bliver ved med at udvikle og forny sig.

Gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på Østerbro (pr. m2)

Ejerlejlighed Amager - Graf over den gennemsnitlige kvadratmeterpris

Gennemsnitspriser for en ejerlejlighed på Østerbro og resten af København (pr. m2)

Ejerlejlighed Østerbro - Prissammenligning med øvrige ejerlejligheder i København

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Østerbro?

Kontakt din lokale ejendomsmægler fra base1. Vi hjælper dig med dit salg eller køb af ejerlejlighed på Østerbro

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler base1 – Østerbro

 

Personlige historier

Tips og råd fra glade kunder ved køb og salg af lejlighed på Østerbro 

 

Seværdigheder på Østerbro

Der findes et væld af oplevelser nær ens ejerlejlighed på Østerbro

Gode shoppingmuligheder er blot et eksempel på kvalitetsudbud nær ens ejerlejlighed på Østerbro. Kan man finde en lejlighed til salg på Østerbrogade eller en af de charmerende sidegader, finder man også hurtigt ud af, hvor mange timer man kan bruge på at udforske de specielle butikker, gallerier og møbelforretninger!

Kastellet

Bor man i en ejerlejlighed Østerbro – på Indre Østerbro –  bor man også tæt på en af Københavns mest unikke udflugtsmål, Kastellet. Kastellet er med sine stejle volde og placering helt ud til vandet et unikt rekreativt område, hvor man også kan slentre igennem gårdspladsen i et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsværker. Kastellet er et yndet udflugtsmål for romantiske picnics ellers fredsommelige og afvekslende spadsereture.

Østre Gasværk – nem adgang til kultur

Ved at købe en lejlighed til salg på Østerbro får man nem adgang til masser af kultur. Et af Københavns mest velrenommerede teatre er Østre Gasværk. Med populære musical opsætninger og teater koncerter har teateret tiltrukket sig uovertrufne anmeldelser og for alvor har markeret sig på teater scenen i Danmark

Svanemøllen Strand – 4000 m² bystrand

Hvis man gerne vil være tæt på strand og bademuligheder, skal man ikke være bange for at bosætte sig i en ejerlejlighed på Østerbro. I 2010 fik Østerbro nemlig anlagt Svanemøllen strand, som er en 4.000 m2 strand, med livreddere i sommerhalvåret og en gigantisk badebro på 130 m.

Classens Have – den intime park på Østerbro

Er man mere til intim gårdhavestemning og hyggelige stikveje med grønne selvbestaltede vejhaver kan man med fordel søge efter en ejerlejlighed i Østerbros gamle havnekvarter. I dette kvarter finder man Classens Have, hvor man sidder i en meget lille intim park. Det er næsten ligegyldigt, hvor man finder en lejlighed til salg på Østerbro, så er der natur og udflugtsmuligheder inden for gå afstand.

Fælledparken – natur tæt på din ejerlejlighed på Østerbro

Når man bor en ejerlejlighed på Østerbro har man masser af natur tæt på. Københavns største park, Fælledparken, huser for eksempel 1. maj og Danmarks national stadion, Parken. De senere år har Fælledparken fået en overhaling med etableringen af et nyt stort skateområde, som var med til at sætte nye standarder for Nordeuropæiske skateparker. Ved at bo i en ejerlejlighed på Østerbro har man altså et fantastisk grønt område inden for cykelafstand.

 

At have ejerlejlighed på Østerbro nær Fælledparken er ikke så dumt endda. Parken er det lokale som nationale samlingssted i København.

At have ejerlejlighed på Østerbro betyder også nærhed til Fælledparken: Det lokale som nationale samlingssted.