vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Nordvest

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Nørrebro? Kontakt base1's
butik tilknyttet Nordvest, Nørrebro, Østerbro, Vanløse & Brønshøj

Find butik

Ejerlejlighed Nørrebro

Hvis du er den heldige indehaver af en ejerlejlighed på Nørrebro, er du centralt placeret i København med et hav af oplevelser og nye spændende projekter undervejs.

Hold dig her på siden opdateret med den seneste udvikling i bydelen, om udbud og salgspriser på din ejerlejlighed på Nørrebro, de mest attraktive seværdigheder og meget mere Nørrebro-guf.

Historien om bydel og ejerlejligheder på Nørrebro

Hvordan har bydelen udviklet sig gennem tiden

Nørrebro forvandlede sig fra 1852, hvor man fik lov til at lave bebyggelse uden for voldene – og særligt industrien var hurtige til at flytte ud på Nørrebro.

Lejlighedsbebyggelse på Nørrebro begyndte for alvor at sprede sig fra 1870’erne. I løbet af 1880’erne og 1990’erne begyndte der også at blive bygget lejligheder ved Nørrebros ydre del, ved Jagtvej.

Lejligheder på Nørrebro fik i løbet af 1880’erne den form, som vi i dag kender og kan se i store dele af byen.

Der har ikke været ejerlejligheder på Nørrebro i starten af kvarterets historie, da det dannede rammerne for et stærkt arbejderkvarter. Den slags ejerlejlighed på Nørrebro, der i dag står tilbage, har overlevet en gennemgående sanering, hvilket også kan ses i indbyggertallet, som steg kraftigt de første år fra 10.000 i 1857, til 105.000 i 1901 og igen til 132.500 i 1950, hvorefter antallet af folk, der bor i lejlighed på Nørrebro, er faldet til 70.175 i 2010.

Fakta om Nørrebro

Antal indbyggere på Nørrebro75.714
StørrelseBydelens areal er 4,1 km²
Vidste du?Nørrebro er den mest folkerige og befolkningstætte bydel i KBH
OmråderBydelen opdeles traditionelt i Indre Nørrebro og Ydre Nørrebro
Kendt person fra NørrebroLaura Drasbæk

 

Lejlighed på Nørrebro og transport

Når du skal til og fra din ejerlejlighed på Nørrebro

Busser på Nørrebrogade

Hovedbestanddelen af offentlig transport på Nørrebro udgøres af busser, og her er hovedfærdselsåren Nørrebrogade, som med sine bilfristrækninger gør, at busserne kører hurtigere end på Jagtvej, Tagensvej, Åboulevard og Ågade.

Bekvemt med bil – på de store veje

De mange store veje gør det samtidig nemt at komme til Nørrebro med bil. Til gengæld kræver mange af de snævre gader og ensretningen, at man skal holde tungen lige i munden for at komme frem til ens ejerlejlighed på Nørrebro, når man drejer fra de store veje.

Superkilen og brede cykelstier

Det foretrukne transportmiddel for dem, der bo i lejlighed på Nørrebro, er cyklen, og med Superkilen og brede cykelstier langs de store veje er Nørrebro en enormt cykelvenlig bydel i København.

Metroen kommer nær ens ejerlejlighed på Nørrebro

Køber man en ejerlejlighed på Nørrebro, kan man se frem til, at metroen ankommer i år 2019, hvor særligt Ydre Nørrebro får flere stationer på Skjolds Plads og Nørrebro St. Og så kommer der en station på Nørrebros Runddel og Nuuks Plads.

Udvalg af ejerlejligheder på Nørrebro

Man kan finde vidt forskellige typer af ejerlejligheder på Nørrebro

En ejerlejlighed på Nørrebro findes i mange udgaver. Størstedelen af ejerlejligheder på Nørrebro stammer fra byggeboomet i den sidste halvdel af 1800-tallet.

 • Lejlighederne er ellers de typiske lejlighedstyper, man kender fra København, med fire til fem etager, fin højde til loftet, trægulve og charmerende stuk. En typisk ejerlejlighed på Nørrebro har efter saneringen også fået et charmerende gårdmiljø, hvor der er plads til at grille og læse en god bog i sommermånederne.
 • En ejerlejlighed på Nørrebros ydre del er oftest en del af byggeri fra efterkrigstiden. Det er lejligheder, som er praktisk indrettet i forhold til rumfordelingen, med minimal vedligeholdelse og bedre miljømærkning end de klassiske, gamle lejligheder.
 • Der findes også enkelte eksklusive lejligheder, en moderne ejerlejlighed på Nørrebro, hvor man får en helt nyopført lejlighed med tagterrasse, højt til loftet, store badeværelser, spritnye køkkener og samtidig udsigt og adgang til en baggård med lille gårdhave og masser af grønt.

Området var oprindeligt hovedsageligt et arbejderkvarter, og Ydre Nørrebro var karakteriseret ved industri. Arbejderkulturen, de dårlige forhold og den tætte bebyggelse fortsatte helt op i efterkrigstiden, hvor man begyndte at sanere bebyggelser i de forskellige kvarterer i København. Ejerlejlighederne på Nørrebro er følgende blevet løftet i takt med kvarteret og har fået indlagt badeværelse og toilet. Saneringen betød også , at en gennemsnitlig ejerlejlighed på Nørrebro voksede i størrelse, og at de tidligere bebyggede gårdrum blev forvandlet til grønne åndehuller.

 

Lejlighed til salg på Nørrebro

 

Lejlighedsprojekter på vej på Nørrebro

Aktuelle tiltag som kan indvirke på udbud og efterspørgsel på din ejerlejlighed på Nørrebro

Her er nogle tip til dig, som er interesseret i udviklingen og potentialet for en ejerlejlighed på Nørrebro.

Tip #1 – Byfornyelse af område og ejerlejligheder ved Nørrebro Station

En ejerlejlighed ved Nørrebro St. kan godt virke til at være mindre attraktiv, pga. byggeriet og den slidte bebyggelse langs højbanen. Københavns Kommune har dog udtænkt et kvarterløft, som kommer til at give et friskt pust til området, og hermed bliver dette områdes ejerlejligheder igen super attraktive. Byfornyelsen sigter efter at få skabt større og åbne fællesrum omkring stationen, så man i sin ejerlejlighed på Nørrebro pludselig får nogle nye udeområder. Forbilledet for at skabe mere liv omkring højbanen og løfte kvarteret og gøre en ejerlejlighed nær Nørrebro Station mere interessant, stammer fra blandt andet London og Zürich, hvor man har nedlagt de opmurede facader under højbanen. Planerne for disse nye rum er, at de skal bruges til cykelværksted, legeplads, kaffebar, skaterpark og kreative værksteder. Med metroens indtog i 2019, er det planen, at man skal appellere til de kreative og de mange unge, som bor i almenbolig, andelsbolig og ejerlejlighed på Nørrebro.

Tip #2 – Større herlighedsværdi ved en ejerlejlighed ved Nørrebros Blågårds Plads

I området omkring Blågårds Plads har det modernistiske byggeri gjort området tungt og utilgængeligt, og det planlægger kommunen at gøre noget ved. De moderne arbejderlejligheder på Nørrebro skal forskønnes og forgrønnes, med det fælles mål at skabe et mere attraktivt byrum, som skal få folk ud af deres ejerlejlighed på Nørrebro og ud på gaden og interagere med naboerne. Det skal øge herlighedsværdien – også for ens ejerlejlighed ved Nørrebros “Blå Plads”.

Tip #3 – Lejligheder på Nørrebros Stengade

Langs Stengade over for Folkets Park er planen at bygge nye lejligheder på Nørrebro. Om lejlighederne bliver til en ny slags attraktiv ejerlejlighed på Nørrebro må tiden vise, men hovedformålet er, at der inden 2019 er lavet en helhedsplan, hvor fx nyopførte ejerlejligheder på Nørrebro skal passe ind i omgivelserne, men samtidig – langs Stengade – efterlade beboerne med at indtryk af et mere helstøbt og færdigt kvarter, end tilfældet er nu.

Der bygges masser af lejligheder på Nørrebro for tiden og mange af lejlighederne er tiltænkt studerende. Især mulige nye ejerlejligheder ved Nørrebro Station kommer til at ændre bybilledet, såvel som den demografiske sammensætning. Her er planen, at man eksempelvis vil opføre 700 nye lejligheder ved Nørrebros S-togslinje. De mange nye lejligheder på Nørrebro bliver hovedsageligt bygget i højden og de fordeles på 7 højhuse på mellem 7 og 12 etager. Der bliver også bygget en enkelt, set med københavnske briller, decideret skyskraber på 29 etager.

Prisudvikling på ejerlejligheder på Nørrebro

Overblik over gennemsnitlige kvadratmeterpriser på en ejerlejlighed på Nørrebro

En ejerlejlighed på Nørrebro er eftertragtet, og salgsgennemsnitspriserne pr. m2 for en typisk ejerlejlighed på Nørrebro er steget de seneste år. I enkelte perioder har prisstigninger for en ejerlejlighed på Nørrebro været nogle af de mest eksplosive i København.

I dag ser Nørrebro ud til at have fundet sit prisleje. På trods af områdets voksende popularitet er en ejerlejlighed på Nørrebro stadig billigere end de tilsvarende i København K. Frederiksberg C, Østerbro og Vesterbro og Frederiksberg 2000.

Man kan – ved at købe en af de lejligheder, der er til salg på Nørrebro – sikre sig en lejlighed tæt på centrum, i et utroligt spændende kvarter, billigere end mange af de lignende områder.

Gennemsnitlig prisudvikling for din ejerlejlighed på Nørrebro (pr. m2)

Ejerlejlighed Nørrebro - Gennemsnitlige kvadratmeterpriser

Graf over prisudvikling ejerlejligheder Nørrebro (pr. m2) – og øvrige bydele i KBH

Ejerlejlighed på Nørrebro - Prissammenligning med ejerlejligheder i andre bydele i København

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Nørrebro?

Kontakt lokale ejendomsmæglere fra base1. Vi hjælper dig med dit salg eller køb af ejerlejlighed på Nørrebro

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler Nørrebro: Find din lokale base1-butik her

 

Personlige sælgerhistorier fra Nørrebro

Tips og råd fra sælgere af ejerlejligheder på Nørrebro 

 • Ahornsgade 9, 3. th. - Lejlighed på Amager

  16. april 2014 Poul Steffensen – Sælger af ejerlejlighed på Nørrebro 

  Vedr. salg af min ejerlejlighed på Nørrebro, ved Ahornsgade 9, 3th. kan jeg kun varmt anbefale Base 1, bedre service fås ikke.
 • Fogedmarken 2, 4. th. - Lejlighed på Nørrebro

  11. juni 2014 Claes Kastholm – Sælger af ejerlejlighed på Nørrebro 

  Fremragende behandling. Lejligheden solgt på en uge til krævet pris. Alle papirer i forb, med handelens gennemførelse ordnet hurtigt og præcist.

 

Seværdigheder nær din ejerlejlighed på Nørrebro

Hvad kan man opleve nær ens ejerlejlighed på Nørrebro?

Det gamle arbejderkvarter Nørrebro er i dag de kreatives legeplads, hvor kulturen stortrives. Med en ejerlejlighed på Nørrebro kan man på første hånd opleve Distortions vilde gadefester; Nørrebros unikke 48 timers festival, med alt fra performance pop-up debatter teaterforestillinger; yoga; urban gardening og børneunderholdning. Med Nørrebros tætte placering på centrum er man heller ikke langt fra city, og samtidig er man kilet inde mellem det mondæne Frederiksberg og det familievenlige Østerbro.

Shoppingmuligheder

Fra din ejerlejlighed på Nørrebro har du adgang til masser af shoppingmuligheder. Over alt på Nørrebro findes der spændende second hand-butikker, hvor man kan bruge timer på at finde sjove og unikke møbler, service og tøj. Der er ugentlige loppemarkeder på Ravnsborggade og i Nørrebrohallen, og i kvarterer omkring Elmegade findes nogle af Københavns mest unikke modebutikker. Bliver man sulten undervejs, er der masser af spændende restauranter og take-away steder på Nørrebros unikke madscene, som om noget afspejler den multikulturelle bydel. Ligegyldigt hvor man køber en ejerlejlighed på Nørrebro, vil der altid være et pizzeria, et shawarma-sted eller en burger-joint lige om hjørnet.

Gastronomi i topklasse – Kiin Kiin og Relæ

Fra sin lejlighed på Nørrebro har man også nem adgang til unikke gastronomiske oplevelser. Man kan finde hele to Michelin restauranter på Nørrebro: Kiin Kiin og Relæ. Førstnævnte byder på enestående Thailandsk mad, og har, som den eneste thailandske restaurant uden for moderlandet, en Michelinstjerne. Relæ er verdens mest bæredygtige restaurant anno 2016 – de satser på det enkle, rå udtryk baseret på gode råvarer og ingen dikkedarer.

Rust og Stensgade – ved ens ejerlejlighed på Nørrebro er der også god musik

Køber du en ejerlejlighed på Nørrebro er der også masser af musikalske tilbud. Nørrebro har siden sin genopblomstring gennem 90’erne og frem formået at få udviklet sig eget distinkte kulturliv, og særligt spillestederne Rust og Stengade er kendt for deres urbane musik og eksperimenterende genrevalg. Anskaffer man sig en ejerlejlighed på Indre Nørrebro, bør man også slå et smut forbi Non-profit cafeen Blågårds Apotek, hvor man kan nyde livemusik, lokaltbryggede øl og endelig har stedet sit eget galleri.

Empire Bio – en af de bedste biografer i København

Med en ejerlejlighed på Nørrebro kommer man også til at kunne opleve en af Københavns mest særegne biografer, Empire Bio. Biografen blev grundlagt i 2001 og har siden haft en stor tiltrækningskraft på det lokale publikum med en blanding af skæve og populære film, samt lokale arrangementer. Empire bio er særlig aktiv under CPH:DOX, hvor der vises stribevis af film.

 

Det nye anlæg Superkilen er en gevinst for ens ejerlejlighed på Nørrebro. Anlægget, som er tegnet af Bjarke Engels BIG, er en stor gevinst for Nørrebro.

Superkilen ved Ydre Nørrebro. Cykling og gode cykelstier er i højsædet nær ens ejerlejlighed på Nørrebro.