vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Amager

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Islands Brygge? Kontakt base1's
butik tilknyttet Amager, Christianshavn, Islands Brygge & Kastrup

Find butik

Ejerlejlighed Islands Brygge

Få her overblik over det at have ejerlejlighed på Islands Brygge. Læs om seværdigheder og historik for bydelen, og få indblik i, hvilken type ejerlejligheder på Islands Brygge, der findes. Samt hvilket prisniveau en ejerlejlighed på Islands Brygge befinder sig på, sammenlignet med ejerlejligheder i Københavns andre bydele.

Historisk ramme for en ejerlejlighed på Islands Brygge

Områdets historie

Islands Brygge er et forholdsvist nyt område på Amager, som er skabt omkring 1880 ved at fylde jord i vandløbet fra Amagersiden.

Fra starten af var der ikke udsigt til, at der skulle være ejerlejligheder på Islands Brygge, idet det skulle være industrikvarter. Dette ændrede sig dog hurtigt, da bygherrerne fandt det mere rentabelt at bygge lejligheder på Islands Brygge.

Med skabelsen af nye lejligheder på Islands Brygge i 1905 er denne bydel, sammen med Amagerbro, det sidst anlagte af brokvarterene i København. Byggeriet af lejligheder på Islands Brygge blev dog hurtigt standset, idet flere af bygherrerne kom i økonomiske problemer i perioden 1908-1910. Man fortsætter dog opfyldningen indtil 1933, hvor Islands Brygge har indtaget sin nuværende størrelse.

Samtidig med det nuværende boom i antallet af ejerlejligheder på Islands Brygge, har Københavns Kommune sikret, at vandet i havnen er så rent, at man kan bade i det.

Fakta om Islands Brygge

Antal indbyggere på Islands Brygge13.805
NavnKommer fra byområdets største vej, Islands Brygge
Vidste du?Islands Brygge har ikke en officiel afgrænsning
Kendt person fra Islands BryggeNatasja

 

Transportmuligheder på Bryggen

De mest populære transportmuligheder nær ens ejerlejlighed på Islands Brygge

Tæt på Amager Boulevard – en af de store veje i København

Fra en ejerlejlighed på Islands Brygge kan man nemt komme til og fra det øvrige København. Kvarteret ligger nemlig tæt på en af Københavns større veje, Amager Boulevard, som bliver til H. C. Andersens Boulevard på den anden side af Langebro.

Metro – nemt at komme fra/til din ejerlejlighed på Islands Brygge

Placeringen af Islands Brygge har historisk set gjort det besværligt at komme til og fra med cykel, på gå-ben eller med offentlig transport. Men med færdiggørelsen af de to første metrolinjer i 2007 kan man nu let komme rundt i København.

Bryggerbroen og Cykelslangen

Er cyklen ens foretrukne transportmiddel, så er man blevet bragt langt tættere på centrum og Vesterbro med Bryggebroen og Cykelslangen. Mange af disse nytilkomne transportmuligheder på Amager/Islands Brygge gør, at hvis man kan finde en lejlighed, der er til salg på Islands Brygge, er man helt centralt placeret i København.

Ejerlejligheder på Islands Brygge – Hvad byder bydelen på?

Hvilken slags ejerlejlighed på Islands Brygge kan man finde?

Islands Brygge er i dag kendt for sit havnebad, sin rå, men charmerende havnepromenade og de unikke ejerlejligheder på Islands Brygge.

Hvis man er så heldig at have egen ejerlejlighed på Islands Brygge, har man mod vest København City, og mod øst åbner Ørestaden og det øvrige Amager sig op. Med en ejerlejlighed på Islands Brygge befinder du dig altså mellem to verdener, i centrum af begivenhederne.

Lejligheder på Islands Brygge er karakteriseret ved, at byggeriet langs havnepromenaden er en blanding af nybyggeri og klassiske københavnerlejligheder. Udviklingen af ejerlejligheder på Islands Brygge kan siges at være sket etapevis, hvor opførelsen af lejligheder på Islands Brygge hovedsageligt er sket af to omgange: i 1908-1910 og igen fra 2000 og frem:

  • Lejligheder på Islands Brygge – 1908-1910: Søger man en anelse væk fra havnefronten, kan man finde en charmerende ejerlejlighed i Islands Brygges stemningsfulde arbejderkvarterer. 
  • Lejligheder på Islands Brygge – 2000+: Nyere lejlighedsbyggeri på Islands Brygge er foregået hovedsageligt langs havnefronten, hvilket har betydet, at mange af de ældre industribygninger har måttet lade livet. 

Blandingen af nyt og gammelt på Islands Brygge skaber en unik stemning, som ikke fås mange andre steder i hovedstaden.

Lejlighed Islands Brygge/Amager – Video

 

Udvikling på Islands Brygge

Der bygges fortsat ejerlejligheder på Islandsbrygge – også i den mere eksklusive skala

Før finanskrisen blev der bygget på livet løs med masser af nye ejerlejligheder på Islands Brygge, og salget af lejligheder på Islands Brygge eksploderede. Efter krisen er byggeriet så småt startet op igen, ligesom i store dele af København. Markedet for en ejerlejlighed på Islands Brygge har fundet et mere fornuftigt leje.

Her er et par tip om nogle nye projekter:

Tip #1 – Sfinxen: liebhaver-ejerlejligheder på Islands Brygge

For tiden er man ved at færdiggøre Sfinxen, som bliver et 11 etager højt luksusbyggeri. Ens ejerlejlighed på Islands Brygge kan her bryste sig af en smuk udsigt over Amager Fælled og havnefronten. Din eksklusive ejerlejlighed på Islands Brygge får her også egen parkeringskælder stort lysindfald og med fokus på funktionalitet. Projektet forventes at stå færdigt i slutningen 2016.

Tip #2 – Havnebryggen

Havnebryggen kommer til at være en af kronjuvelerne af de nyere lejlighedskvarterer på Islands Brygge. Dette nye område er tegnet udelukkende af Henning Larsen Architects. Det unikke ved dette byggeri er, at man har haft fokus på at forbinde havnen og Amager Fælled. Det er gjort, ved at man forsøger at skabe nogle attraktive udeområder mellem bygninger, som skal drage beboerne i disse nye ejerlejligheder på Islands Brygge ind i naturen og væk fra storbyens larm. Det nye boligkvarter kommer til at huse 500-600 nye lejligheder på Islands brygge.

Priser – Ejerlejligheder Islands Brygge

En ejerlejlighed på Islands Brygge har i flere år været den gennemsnitligt dyreste ejerlejlighed på Amager

En ejerlejlighed på Islands Brygge er populære hovedsageligt pga. af beliggenheden langs havnepromenaden, hvor man fx kan anskaffe sig en topmoderne ejerlejlighed med Islands Brygges og muligvis Københavns bedste udsigt.

Idet Island Brygge ikke er defineret som et helt specifikt område, figurerer der ikke statistikker for ens ejerlejlighed på Islands Brygge, men prisstigningen for Amager siges især at være trukket og af en eksplosiv efterspørgsel på lejligheder på Islands Brygge. Området er dog ikke længere altdominerende i statistikkerne over det dyreste område på Amager, hvor nybyggeriet langs Amager Strandvej er begyndt at overstige prisen for en ejerlejlighed på Islands Brygge. På trods af at en ejerlejlighed på Islands Brygge er blevet tvunget i baggrunden som Amagers dyreste område, er det stadig et af Amagers mest attraktive områder.

Den helt store årsag til at ejerlejlighederne på Islands Brygge stadig er utrolig attraktive er placeringen. En ejerlejlighed på Islands Brygge ligger helt centralt i forhold til Københavns Havn, og den unikke placering giver en fantastisk udsigt og en urban strand lige ude foran hoveddøren. Samtidig danner kombinationen af vandet og lejlighederne på Islands Brygges havnepromenade rammerne for utallige kulturelle begivenheder og er i de senere år især blevet kendt for at være centrum for DR’s storskærms event i forbindelse med EM og VM i fodbold. Om sommeren kan man nyde alt fra danse events til at have en scene under Copenhagen Jazz festival, loppemarkeder og fællesmiddage samt Skt. Hans fest fra sin lejlighed på Islands Brygge. Så anskaffer man sig en ejerlejlighed på Islands Brygge befinder man sig vitterligt i et lille kulturelt smørhul i centrum af København. Man skal dog grundet efterspørgslen være heldig, hvis man kan finde en lejlighed, der er til salg på Islands Brygge.

 

Priser på ejerlejlighed Islands Brygge (Kbh. S) i relation til priser ved andre bydele i København på ejerlejligheder

Ejerlejlighed på Islands Brygge - Prissammenligning med øvrige ejerlejligheder i København

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Islands Brygge? 

Kontakt en stedkendt ejendomsmægler fra base1 – hvis du er interesseret i salg eller køb af ejerlejlighed på Islands Brygge

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler Islands Brygge: Find din lokale base1-butik her

 

Salgshistorier – Ejerlejlighed på Islands Brygge/Amager

Tips og gode råd ved salg af ejerlejlighed på Islands Brygge og det øvrige Amager

 

Seværdigheder på Islands Brygge

Gode udbud nær din lejlighed på Islands Brygge 

Islands Brygge er et skævt kvarter, forstået på den måde, at der i dag findes alt fra de gamle bryggebeboere, som har set indtoget af de nye luksus-ejerlejligheder langs Islands Brygges havnepromenade, til de unge mennesker, som nyder placeringen, i de mere tilbagetrukne andelslejligheder, mellem havnen og Amager Fælled. Blandingen af mennesker og forskellige typer afspejler i virkeligheden ejerlejligheder på Island Brygges forskellighed.

Shopping

Bor man i en ejerlejlighed på Islands Brygge, er der masser af shoppingmuligheder og med Fisketorvet i gåafstand, har man adgang til et af Københavns største shopping malls. Der er ikke noget decideret butiksstrøg under lejlighederne på Islands Brygge, men man skal dog ikke fortvivle, idet at lejlighederne på Islands Brygge er central placeret i København. Strøget, Magasin og Illum er eksempelvis højst 10 minutter væk på cykel. Hvis man er bange for, at man med en ejerlejlighed på Islands Brygge ikke bor tæt på et lokalt butiksstrøg, gør den centrale placering op med dette. Så er man glad for shopping skal man bestemt ikke være bange for at købe en af de lejligheder, der er til salg på Islands Brygge.

Havnebadet – den urbane strand nær din ejerlejlighed på Islands Brygge

Det mest karakteristiske ved Islands Brygge er havnepromenaden, og siden opførslen af det nye havnebad har det været et af Islands Brygges varetegn og symbolet på, hvordan København har udviklet sig til at være en mere ren og miljørigtig by, hvor livsnydelse og oplevelser er i centrum for hverdagslivet. Køber man en ejerlejlighed på Islands Brygge, har man et af Danmarks mest kendte havnebade ude foran sin dør. Havnebadet består af forskellige bassiner, et børnebassin, et svømmebassin og et udspringsbassin.

Langebro – klassisk københavnerbro

Langebro er Københavns Brooklyn Bridge. Broen forbinder København City med Islands Brygge og Amager Vest. Byens store bro har i moderne tider blandt andet lagt sted til De Sorte Spejderes sidste udsendelse (fra Langebros brohus) og ikke mindst til Gasolin’s klassiker ”Langebro”. Byens længste bro (deraf navnet) er for mange islandsbryggere og Amagerkanere adgangen og brohovedet til city, og ikke mindst det trofaste pejlemærke på vejen hjem til sin ejerlejlighed på Islands Brygge efter en hyggelig bytur i centrum af København.

 

Din ejerlejlighed på Islands Brygge har muligvis udsigt til Langebro? Broen forbinder indre by med Islands Brygge og den vestlige del af Amager.

Din ejerlejlighed på Islands Brygge har muligvis udsigt til Langebro? Broen forbinder København City med Islands Brygge og Amager Vest.