vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Amager

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Amager? Kontakt base1's
butik tilknyttet Amager, Christianshavn, Islands Brygge & Kastrup

Find butik

Ejerlejlighed Amager

Hvis du gerne vil holde dig orienteret om bydel, boligmarked og særlige kendetegn for ejerlejligheder på Amager, så er du havnet det rigtige sted. Du kan her på siden også få et opdateret overblik over den gennemsnitlige kvadratmeterpris for en  ejerlejlighed på Amager, sammenligne med priser i øvrige københavnske bydele samt holde dig orienteret om nye projekter, der kan påvirke prisen for din ejerlejlighed på Amager.

 

Byen omkring din lejlighed på Amager

Hvordan bydelen har udviklet sig gennem tiden

Amager er i dag meget mere end Amager Fælled og Christianshavn. Nye kulturelle samlingssteder dukker op, og i takt med at Amager udvikler sig, skabes der nye unikke byrum, såsom Ørestaden, havnebadet ved Islands Brygge og det trendy område omkring Holmbladsgade. Byudviklingen og de nye byrum, der omgiver ens ejerlejlighed på Amager, har også medført et væld af aktivitetsmuligheder, hvor man bosat i en ejerlejlighed på Amager er tæt på windsurfing, fiskemuligheder, klatring, svømning og fra 2017: at stå på ski!

Bydelen har været beboet siden stenalderen, men øen kom for alvor på Danmarkskortet da Christian d. II i perioden 1515-1521 flyttede 24 hollandske familier ind på øen for at starte grøntsagsdyrkning. Det er heraf, at områdenavnene Hollænderdybet og Store Magleby stammer fra.

Amager har gennemgået en enorm udvikling, og boomet af ejerlejligheder på Amager blev for alvor skudt i gang, da man i 1992 vedtog at opføre Ørestaden omkring en metroletbane. I dag er Ørestaden stadig en af arkitekternes og byplanlæggernes foretrukne legepladser for projektering af nye ejerlejligheder på Amager.

Fakta om Amager

Antal indbyggere på Amager192.709
Størrelse96,29 km²
Vidste du?Amager er Danmarks tættest befolkede ø
Større byer på Amager, udover bydele i KøbenhavnDragør, Kastrup, Tårnby
Kendt person fra AmagerChristian Fuhlendorff

 

Transport nær ens lejlighed på Amager

Overblik over de mest benyttede transportmuligheder nær din lejlighed på Amager

Metroen og cykelbroerne er værd at bemærke

Amager er med metroen og cykelbroerne pludseligt kommet tættere på resten af København, men udmærker sig stadig ved at have sit eget særpræg og kulturliv. Alt sammen i gå- eller cykelafstand fra ens ejerlejlighed på Amager.

Endelig har man forstået at integrere vandet nær ejerlejligheder på Amager, så det i dag har en aktiv rolle i amagerkanernes liv, både som transportvej, men især som rekreative områder, hvilket man ser med havnebadene og de nye strandområder.

Køber man en ejerlejlighed på Amager, skaffer man sig samtidig adgang til et af hovedstadens største naturområde i Amager Fælled og Københavns største strand, Amager Strandpark. Disse naturarealer skaber adskillige aktivitetsmuligheder. Særligt løb og frihavssvømning, kajakroning og wind-/kitesurfing er populært.

 

Hvilken type ejerlejlighed på Amager kan man støde på?

Hvis du leder efter en ejerlejlighed på Amager – kan du støde på mange forskellige slags

Hvis du kan lide ægte storbystemning, moderne arkitektur, strand og kulturelle oplevelser i verdensklasse, så vil en ejerlejlighed på Amager være lige noget for dig. Den rivende udvikling, som Amager  – og en lejlighed på Amager – har gennemgået de sidste årtier, er et godt billede på, hvordan København har fået international anerkendelse af måden, hvorpå man bymæssigt har kunnet kombinere gammeldags charme og butiksliv med moderne arkitektur og livsstil.

Konkurrencen om en ejerlejlighed på Amager er stor. Selvom de fleste ejerlejligheder på Amager er vendt mod city og koncentreret omkring Ørestaden, kan du dog stadig finde en attraktiv ejerlejlighed ved Amagers mange andre spændende byområder. Klassiske københavnerlejligheder eller mere moderne, stilrene af slagsen. Der findes alle typer ejerlejligheder på Amager. Fra en 1 værelses studieegnet lejlighed, til 2 og 3 værelses Amagerejerlejligheder med fordelingsgang og gode muligheder for at lave til delelejlighed.

Der er også rigtig mange gode villalejligheder på Amager i de hyggelige gamle villakvarterer, og som studerende er man ved et køb af en ejerlejlighed på Amager tæt på eksempelvis KUA.

En ejerlejlighed på Amager kan for eksempel være:

  • En ældre, klassiske lejlighed på Amager, med stuk og autentisk atmosfære.
  • En familielejlighed i Amagers Ørestad.
  • En topmoderne ejerlejlighed på Amagers urbane badekvarter, Islands Brygge.
  • En villalejlighed på Amager er desuden i høj kurs – da der er mange fine flerplanshuse i bydelen.

 

Status i dag

Amager for alvor inde i en spændende byudvikling, som muliggør, at man nemt kan finde en ejerlejlighed på Amager, som passer til ens personlighed. Ved at købe en ejerlejlighed på Amager er man for eksempel tæt på det pulserende og farverige København, men samtidig har man en fantastisk strand lige i nærheden.

Amagers udvikling gennem de seneste 20 år, kan siges at være symbolet på Københavns generelle udvikling, hvor man er begyndt at udnytte den unikke sammensætning af nyt og gammelt. Man er fx også begyndt at skabe nye ejerlejligheder på Amager i de tidligere industriområder.

Lejlighed til salg på Amager hos base1

 

Byprojekter på Amager 

Projekter som vil have direkte indflydelse på boligmarkedet for ens ejerlejlighed på Amager

En lejlighed på Amager har gennem de seneste år oplevet en utrolig udvikling. Fremadrettet vil der være nye spændende byggeprojekter på ejerlejlighedsmarkedet på Amager, som vil have indflydelse på dit boligkøb.

Her er et par kommende projekter, som vil have indvirkning på boligmarkedet på Amager:

Tip #1 – Faste Batteri: moderne arkitektur og byggeri i højden

Ejerlejlighed på Amager – med strøg tæt på. Faste Batteri kombinerer moderne arkitektur og byggeri i højden med flere af de karakteristika, som brokvarterene har. Der skal være plads til børnefamiliers behov for legeområder og slentreture ned af det grønne strøg, som bliver anlagt i midten af byggeriets helt nye ejerlejligheder på Amager.

Tip #2 – Papirøen: ejerlejlighed på Amager med kultur og rekreation helt tæt på

Papirøen skal fortsat have rod i gadekøkkenet og det madmarked, som eksisterer derude. Samtidig skal der være kunstudstillinger og en svømmehal. Det unikke ved dette projekt er, at stueplan bliver fuldt tilgængeligt for offentligheden, og at man samtidig forsøger at skabe en intim gårdstemning i midten af byggeriet.

Disse to store projekter tilfører øen flere ejerlejligheder, gennem nye og spændende byggerier, som skyder op i højden, men samtidig er tilpasset det omkringliggende landskab.

Prisudvikling ejerlejlighed Amager

Udvikling og graf over den gennemsnitlige kvadratmeterpris på en ejerlejlighed på Amager

Amager er Danmarks tættest befolkede ø, og man kan derfor finde masser af spændende lejligheder til salg på Amager.

Der findes forskellige kvarterer på Amager, som har hver deres charme, fra det idylliske og pulserende Christianshavn til de nybyggede arkitektoniske perler i Ørestaden. Fælles for alle områderne er, at den offentlige transport er i top, der er kort vej til motorvejen, og resten af København er inden for cykelafstand.

Ejerlejlighederne på Amager er stadig billigere end Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg og København K. Kun Nordvest, Sydhavnen og Valby har en billigere gennemsnitspris pr. ejerlejlighed end en ejerlejlighed end Amager.

Prisudviklingen for ejerlejligheder på Amager følger den generelle udvikling fra København, men har i modsætning til flere af de dyre områder ikke oversteget prisgennemsnittet fra før den økonomiske krise. De mange nybyggede ejerlejligheder på Amager er også med til at holde priserne mere konstante i forhold til de andre områder, hvor der ikke er samme plads til nybyggeri og byudvidelse. Efterhånden som bebyggelsen af lejligheder på Amager vokser og med udvidelsen af den nye metroring, bliver Amager mere og mere tilgængelig, hvilket, kombineret med urbaniseringen, gør, at Amager bliver mere og mere attraktiv.

Lejligheder til salg Amager –  Kvadratmeterpriser på ejerlejlighed Amager (gennemsn. m2)

amager-priser-base1

En gennmsnitspris på ejerlejlighed på Amager sammenlignet med ejerlejligheder i andre bydele

Ejerlejlighed Amager - Gennemsn. priser

Vil du købe eller sælge ejerlejlighed på Amager? 

Kontakt en lokalkendt ejendomsmægler fra base1 – hvis du er interesseret i lejligheder til salg på Amager eller måske køb af ejerlejlighed på Amager

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler base1 – Amager

 

Salg af ejerlejlighed på Amager – Personlige historier

Tips og gode råd ved salg af ejerlejligheder på Amager

 

Seværdigheder nær din lejlighed på Amager

Der er mange gode udbud nær ens lejlighed på Amager

Når man bor i ejerlejlighed på Amager, er der masser af  fantastiske oplevelser, som venter lige foran hoveddøren: spille- og kultursteder, fantastisk moderne arkitektur, historiske tidslommer, fredet natur og turistattraktioner i verdensklasse.

Amager Bio – når du ikke ser på lejligheder til salg på Amager, kan du gå til koncert

Når man ikke lige gide sætte musik på sin højtaler i sin lejlighed på Amager, kan man passende tage til koncert på Amager Bio. Amager Bio er et af Københavns største spillesteder med op til 200 koncerter og kulturelle begivenheder om året. Den gamle biografsal er især kendt for sin gode akustik, lydteknik og interiør af høj international kvalitet.

Den Blå Planet – Danmarks største akvarium

Den Blå Planet er en af Danmarks mest besøgte turistattraktioner og med god grund. Man kan lade sig fascinere af oceantanken, som har en volumen på 4 millioner liter vand. Her kan man gå igennem glastunnellen og se hajer og rokker svæve henover hovedet på en. Med en lejlighed på Amager er der således ikke langt til familieaktiviteter for hele familien.

Tietgenkollegiet – hvis du ikke allerede har en lejlighed på Amager

Hvis man ikke er så heldig at bo i en ejerlejlighed på Amager, kan det være man kan få plads på Tietgenkollegiet. Kollegiet ved Københavns Universitet et eksempel på et lokalt arkitektonisk varetegn, placeret ved indgangen til Ørestaden. Gå en tur langs Njalsgade, op langs en af universitetsalléerne og fryd dig over synet af denne arkitektoniske perle og hele KUA-byen.

Christianshavn

Denne bydel på Amager har sin helt egen charme med sine små kanaler, gamle husbåde og brostensbelagte gader. Dette område kan genopdages igen og igen og er et af de mest eftertragtede kvarterer at bosætte sig i ejerlejlighed på Amager – og i København som helhed.

Amager Strandpark – strandareal nær indre by

Amager Strandpark er den strand, der er tættest på centrum af København – hvilket betyder, at det ikke kun er de lokale “indfødte”, som besøger stedet, men også folk fra det resterende København. En af de helt store fordele ved at have lejlighed på Amager er netop strandparken, som man har lige i sin baghave!

 

En ejerlejlighed på Amager giver dig også nem adgang til Strandparken, der byder på et liv af mennesker, der i fulde drag nyder et af de absolut bedste grønne og rekreative områder i københavnsområdet.

Måske tæt på din ejerlejlighed på Amager? Amager Strandpark byder på et liv af mennesker.