Frederiksberg · Solsortvej 1, 1. &. 2. sal.

Kontant kr 8.195.000
Villalejlighed
  • 6 værelser
  • 185 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1929
Sagsnummer: 10674084
Boligtype: Villalejlighed
Udbetaling: 410.000
Brutto pr. måned: 36.923

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 3.175
Netto pr. måned: 31.355

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

185 kvm. totalistandsat villalejlighed med 4 soveværelser, privat parkering og egen havedel – Bør opleves

Her tilbyder vi en rummelig villalejlighed i 2 plan med hyggelig beliggenhed i Fuglebakkekvarteret. Her får i hyggelige villaveje, gode skoler, levende forretningsliv, grønne områder og plads til den store familie. Sælger har istandsat hele ejendommen og der er således nye vinduer, ny elektricitet, ny varmekilde, nye gulve, nye badeværelser, nyt køkken, nye hårde hvidevarer m.m. Her kan I bo de næste mange år uden tanke på vedligehold.

Ejendommen er under opdeling i 2 ejerlejligheder, og indeholder: Adgang via fælles opgang. Privat entré med trappe til 1. sal. Velkomstrepos med plads til skabe. Nyt lækkert badeværelse med brus. Pragtfuldt lyst køkken/alrum med masser af vinduer, corian bordplade og MIELE/AEG hårde hvidevarer. 2 skønne sydvendte stuer en suite – perfekt til spisestue og opholdsstue. Værelse med skabsplads. Fra velkomstrepos trappe til 2. salen som indeholder: Stort repos med udgang til altan. 3 fine soveværelser hvor der er fin plads til skabe. Endnu et badeværelse med brus og ny vaskemaskine og tørretumbler.

Denne lejlighed har brugsret til egen havedel, parkeringsplads og loftsrum med god plads til opbevarring.

Endvidere er her brede plankegulve, hvide vægge, lydisolerende termovinduer, ny elektricitet og en helt igennem lækker og indbydende stil.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger