Frederiksberg · Drosselvej 2A

Kontant kr 10.800.000
Villa, 1 fam.
  • 9 værelser
  • 285 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1932
Sagsnummer: 10180694
Boligtype: Villa, 1 fam.
Udbetaling: 540.000
Brutto pr. måned: 47.924

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 8.565
Netto pr. måned: 41.080

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

388 etagemetre med alle muligheder for den store familie, skønt køkken/alrum/stue areal og have

Her tilbyder vi et unikt og rummeligt rækkehus med plads til den store familie og uanede udnyttelsesmuligheder. De 388 kvm fordeler sig på 285 kvm. boligareal samt 103 kvm høj brugbar kælder. Skønt rækkehus med beliggenhed i Fuglebakkekvarteret blandt hyggelige villaveje, gode skoler, levende forretningsliv og grønne områder.

Ejendommen indeholder: Adgang via egen have hvor man træder ind i husets åbne stueplan. Stort nyt og lyst køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer, masser af opbevaringsplads og nyere gulv. Køkken/alrum er åben til stor sydvendt stue med store vinduespartier – perfekt til spisestue og opholdsstue. Mindre værelse oplagt til kontor og herudover gæstetoilet. Trappe op til 1. salen som indeholder en god fordelingsgang med adgang til 3 store soveværelser, badeværelse og the-køkken som nemt kunne omdannes til bryggers, badeværelse eller lignende. Yderligere trappe op til 2. salen med endnu 3 gode soveværelser, det ene med udgang til sydvendt altan, samt yderligere et værelse, der evt. kan ombygges til endnu et badeværelse.

Fra stueplanen er der adgang stor og anvendelig kælder med højt til loftet. Opdelt i to store rum med støbt gulv, og mulighed for at etablere bryggers eller badeværelse. Ligeledes er der separat nedgang til kælderen via trappe fra Drosselvej.

Rækkehuset har egen have i to niveauer, parkeringsplads og uendelig mange muligheder – her er der plads til den store familie med behov for meget plads og mange værelser.

Huset fremtræder solidt og gedigent, men der skal forventes indvendig istandsættelse/modernisering.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger