Dragør · Strandlinien 37B

Kontant kr 4.095.000
Villa, 1 fam.
  • 3 værelser
  • 77 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1775
Sagsnummer: 10183272
Boligtype: Villa, 1 fam.
Udbetaling: 205.000
Brutto pr. måned: 18.048

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 5.690
Netto pr. måned: 15.266

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

Med sublim beliggenhed i Dragørs hyggelige og eftertragtede gamle bydel, kan vi nu tilbyde et ægte håndværkertilbud. Hovedejendommen er under opdeling i 2 selvstændige matrikler, og den udbudte ejendom ligger tilbagetrukket med alle muligheder for at lave sin egen drømmebolig. Til boligen er en hyggelig og helt klassisk gammel bydel have – sydvendt og med masser af sol, stort udhus og kig til vandet.

Ejendommen er grundlæggende i god stand, dog skal køber forvente at istandsætte/udskifte vinduer samt gennemgå facaden. Stråtaget er skiftet for ca. 10 år siden (sælgeroplysning). Køber skal påregne at etablere stikledninger til elektricitet/naturgas.

Der er opsat brandmur mellem de 2 matrikler, ligesom der etableres hegn ved skelpæle. Derudover skal køber selv istandsætte og indrette ejendommen, herunder nyt køkken, nyt badeværelse, ny elektricitet, nye gulve/evt. nyt terrændæk, male/tapetsere med mere. Til ejendommen hører et 15 kvm. stort udhus, med et utal af anvendelsesmuligheder.

Haven skal i forbindelse med udmatrikuleringen opdeles. Der laves ikke tilstandsrapport i forbindelse med salget, men tidligere udarbejdede rapporter kan tilsendes.

Plantegningen tager udgangspunkt i en tænkt stue/værelsesopdeling, og således ikke udtryk for de aktuelle forhold.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger