Dragør · Strandlinien 37

Kontant kr 4.700.000
Villa, 1 fam.
  • 3 værelser
  • 118 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1775
Sagsnummer: 10175140
Boligtype: Villa, 1 fam.
Udbetaling: 235.000
Brutto pr. måned: 21.011

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 5.690
Netto pr. måned: 17.725

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

Dragør gammel by, havudsigt og et hus hvor du kan forme din egen drømmebolig – Sjældent udbudt

Med sublim beliggenhed i Dragørs hyggelige og eftertragtede gamle bydel, kan vi nu tilbyde et ægte håndværkertilbud. Hovedejendommen er under opdeling i 2 selvstændige matrikler, og den udbudte ejendom er den største med alle muligheder for at lave egen drømmebolig. Til boligen er en hyggelig og helt klassisk gammel bydel have, med masser af sol og udsigt til vandet.

Ejendommen er grundlæggende i god stand, dog skal køber forvente at istandsætte/udskifte vinduer samt gennemgå facade. Stråtaget er skiftet for ca. 10 år siden (sælgeroplysning). Der er installeret gasfyr, som skal dække begge boligers varmebehov.

Sælger opsætter brandmur mellem de 2 matrikler. Derudover skal køber selv istandsætte og indrette ejendommen, herunder nyt køkken, nyt badeværelse, ny elektricitet, nye gulve/evt. nyt terrændæk, male/tapetsere med mere.

Haven skal i forbindelse med udmatrikuleringen opdeles. Der laves ikke tilstandsrapport, men tidligere udarbejdede rapporter kan tilsendes.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger