Dragør · Køjevænget 65

Kontant kr 3.695.000
Villa, 1 fam.
  • 4 værelser
  • 118 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1974
Sagsnummer: 10173832
Boligtype: Villa, 1 fam.
Udbetaling: 185.000
Brutto pr. måned: 16.686

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 2.927
Netto pr. måned: 13.958

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

Fuldstændig indflytningsklart og nyistandsat dobbeltvilla med nem syd/vestvendt have – bedste beliggenhed i området

Sælger står selv for fremvisninger, og alle henvendelser skal derfor ske direkte til sælger: Søren Hvalsø på mobil 2272 3161 eller mail sh@hvalsoeholding.dk

Perfekt familiebolig med optimal beliggenhed i området. Tæt på carporten/privat parkering, ugenert have med terrasse, og en flot lys bolig i skandinavisk stil, er nogle af de ting du kan glæde dig over her. Her er et trygt og eftertragtet miljø, hvor du er i behagelig gå-afstand til institution, skole, dagligvarebutikker og rekreative områder. Er du til is i Dragør gammel by og en badetur, er det 5 minutter på cyklen. Huset er yderst velholdt bl.a. med betontegl, gule sten, termovinduer og nyere gasfyr.

Sælger har udbedret anmærkningerne der er nævnt i tilstandsrapporten.

Huset indeholder: Entré med fin plads. Praktisk bryggers med egen indgang og splinterny Miele vaskemaskine og tørretumbler. Gæstetoilet. Lækkert nyere luksus køkken med alle hårde hvidevarer og direkte udgang til haven samt trappe til 1. sal. Rummelig opholdsstue med naturlig plads til det store spisebord og hyggehjørne – her er vinduesparti i hele stuens bredde og direkte udgang til haven/terrassen, hvilket giver et dejligt lys i stuen. 1. salen: Rummeligt repos, perfekt til kontorplads. Pænt moderniseret badeværelse med separat bruseafsnit. 3 veldisponerede værelser – perfekt til kernefamilien.

Her tilbyder vi et rart og hyggeligt hjem, hvor I bare skal indrette jeres nye hjem.

Kan overtages hurtigt.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger