Valby · Valby Langgade 209A

Kontant kr 2.250.000
Rækkehus
  • 3 værelser
  • 75 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1968
Sagsnummer: 10671855
Boligtype: Rækkehus
Udbetaling: 115.000
Brutto pr. måned: 10.145

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 2.668
Netto pr. måned: 8.546

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

Gennemrenoveret rækkehus på 112 etagemeter i alt – 75 kvm. bolig + 37 yderst anvendelig underetage

Flot rækkehus (med ejerlejlighedsstatus) hvilket betyder at ejerudgifterne er ekstremt lave. Rækkehuset blev ombygget og istandsat i 2013 efter alle kunstens regler. Alle installationer er således nye og skiftet, der er nye vinduer/døre, nye gulve, pæne vægge/lofter – ingen istandsættelsesudgifter de næste mange år. Placeringen er i den grønne del af Valby – tæt på Vigerslevparken og Damhussøen med mulighed for gode løbeture samt picnics på Damhusengen. Du kommer til down-town Valby på 5 minutter, og har dagligvare butikker samt offentlig transport lige rundt om hjørnet. Foreningen er velstyret og med et godt naboskab.

Rækkehuset indeholder: Velkomstentré. Pragtfuldt stue/køkken/alrums-areal med direkte udgang til syd/vestvendt terrasse. Stort badeværelse med fliser og separat bruseplads. 2 rummelige værelser. Nedgang til skøn underetage med klinker. Den er oplagt til teenagerum, gæsterum, hyggerum, bryggers eller de behov præcis din familie har. Her kan laves de rum, der er brug for med en let skillevæg.

Her er muligheden for et rækkehus til en yderst attraktiv pris.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...