Valby · Valby Langgade 209, ST.

Kontant kr 2.750.000
Rækkehus
  • 4 værelser
  • 101 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1968
Sagsnummer: 10671348
Boligtype: Rækkehus
Udbetaling: 140.000
Brutto pr. måned: 12.408

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 2.728
Netto pr. måned: 10.454

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

Gennemrenoveret rækkehus med 3 soveværelser – Perfekt til kernefamilien

Flot rækkehus (med ejerlejlighedsstatus) hvilket betyder at ejerudgifterne er ekstremt lave. Rækkehuset blev ombygget og istandsat i 2013 efter alle kunstens regler. Alle installationer er således nye og skiftet, der er nye vinduer/døre, nye gulve, pæne vægge/lofter – ingen istandsættelsesudgifter de næste mange år. Placeringen er i den grønne del af Valby – tæt på Vigerslevparken og Damhussøen med mulighed for gode løbeture samt picnics på Damhusengen. Du kommer til down-town Valby på 5 minutter, og har dagligvare butikker samt offentlig transport lige rundt om hjørnet. Foreningen er velstyret og med et godt naboskab.

Der er indgang fra den fælles opgang og rækkehuset indeholder: Velkomstentré. Pragtfuldt åbent stue/køkken/alrums-areal med direkte udgang til syd/vestvendt terrasse. Stort badeværelse med fliser og separat bruseplads. 3 yderst rummelige soveværelser. Rækkehuset har brugsret til eget hobby/kælderrum på ca. 30 kvm., hvor der er radiator, strøm og fliser på gulvet.

Her er muligheden for et rækkehus til en yderst attraktiv pris – I kan nyde lidt have uden besværet med at passe den.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere