Dragør · Hovedgaden 22E

Kontant kr 3.095.000
Rækkehus
  • 4 værelser
  • 116 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1973
Sagsnummer: 10170803
Boligtype: Rækkehus
Udbetaling: 155.000
Brutto pr. måned: 13.875

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 4.204
Netto pr. måned: 11.622

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

Fuldstændig indflytningsklart familierækkehus med både havestykke og terrasse.

Her tilbyder vi et smukt og stemningsfyldt rækkehus med rolig beliggenhed i det atmosfærefyldte St. Magleby. Her bor man idyllisk i et hyggeligt miljø med gadekær og grønne, rekreative områder, og alligevel centralt til både Dragør, København, indkøb, strand, vand, og hvad hjertet ellers kan begære. Ejendommen har tidligere huset Gamle Kro og er i 2013 bygget om til 8 pragtfulde rækkehuse efter alle kunstens regler. Her skal I de næste mange år kun spekulere på at nyde livet, da alt indvendigt er renoveret og fremstår nyt, lækkert og lyst.

Ejerforeningen tilbyder fælles hobbyrum/værksted i kælderen, ligesom der er cykelrum og eget kælderrum. Der er også mulighed for egen parkeringsplads samt brugsret til dejligt havestykke/terrasse direkte fra rækkehuset.

Rækkehuset er perfekt til familien, skal opleves og indeholder: Entré med skabsplads og trappe til 1. salen. Lækkert køkken i bedste materialer og med alle hårde hvidevarer – åbent til stor og hyggelig opholdsstue med direkte udgang til haven med kig til gadekæret. Rummeligt badeværelse med vaskesøjle, gulvvarme, Unidrain og separat brus. Trappe til 1. sal. Repos med skabsplads og adgang til alle 3 værelser. Stort masterbedroom med skabe samt 2 rummelige og praktiske børneværelser – et med indbyggede skabe.

Her kan I kombinere ønsket om have og græs under fødderne med en nem måde at bo på uden de store vedligeholdelsesopgaver.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger