Dragør · Køjevænget 65

Kontant kr 3.595.000
  • 4 værelser
  • 118 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1974
Sagsnummer: 10172319
Boligtype: Halvt dobbelthus
Udbetaling: 180.000
Brutto pr. måned: 16.122

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Ejerudgift pr. måned: 2.927
Netto pr. måned: 13.504

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

Beskrivelse

Flot istandsat dobbeltvilla med nem syd/vestvendt have – bedste beliggenhed i området

Perfekt familiebolig med optimal beliggenhed i området. Tæt på carporten/privat parkering, ugenert have med terrasse, og en flot lys bolig i skandinavisk stil, er nogle af de ting du kan glæde dig over her. Her er et trygt og eftertragtet miljø, hvor du er i behagelig gå-afstand til institution, skole, dagligvarebutikker og rekreative områder. Er du til is i Dragør gammel by og en badetur, er det 5 minutter på cyklen. Huset er yderst velholdt bl.a. med betontegl, gule sten, termovinduer og gasfyr.

Huset indeholder: Entré med fin plads. Praktisk bryggers med egen indgang. Gæstetoilet. Lækkert luksus køkken med alle hårde hvidevarer og direkte udgang til haven samt trappe til 1. sal. Rummelig opholdsstue med naturlig plads til det store spisebord og hyggehjørne – her er vinduesparti i hele stuens bredde og direkte udgang til haven/terrassen, hvilket giver et dejligt lys i stuen. 1. salen: Repos. Moderniseret badeværelse med separat bruseafsnit. 3 veldisponerede værelser – perfekt til kernefamilien.

Her tilbyder vi et rart og hyggeligt hjem, hvor de store investeringer er foretaget.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...