København V · Sundevedsgade 4, 3.

Kontant kr 4.695.000
Ejerlejlighed
  • 5 værelser
  • 126 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1858
Sagsnummer: 10864952
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 235.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

21.157
Ejerudgift pr. måned: 3.575
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

17.826

Beskrivelse

Stor lejlighed i Vesterbros latinerkvarter – Dejlige kvadratmetre med herskabspræg

I fredet ejendommen med topbeliggenhed på stille sidegade mellem Enghavevej/Vesterbrogade, kan vi nu tilbyde en skøn familiebolig. Her bor I midt i den charmerende del af Vesterbro med smukke bygninger og alt indenfor gå-afstand. Der er brugsret til lækkert gårdmiljø og fælles loftrum. Ejerforeningen består af en opgang, hvoraf en del har boet længe i ejendommen – den bedste anbefaling til en ny køber.

Lejligheden trænger til en opfriskning af køkken og badeværelse, og har et kæmpe potentiale. Lejligheden indeholder: Entré. Separat toilet. 3 smukke stuer en suite – højt til loftet, stuklofter og plankegulve kendetegner disse stuer. 2 soveværelser. Stort køkken med lyse elementer med det antydning af det gamle ildsted. Stort badeværelse med fliser og separat brus.

Her er 126 kvm. bolig med perfekte muligheder for at sætte jeres helt eget præg.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere