København V · Krusågade 28, 1. TH.

Kontant kr 2.798.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 63 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1906
Sagsnummer: 10871773
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 140.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.664
Ejerudgift pr. måned: 2.027
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.669

Beskrivelse

Attraktiv 2-værelses lejlighed på Vesterbro – delevenlig og stor vestvendt altan!

Du træder ind i lejlighedens fordelingsentré med god plads til overtøj og sko. Herfra har du adgang til alle lejlighedens rum og gør derfor også lejligheden meget delevenlig. Lyst og rummeligt køkken med massiv træbordplade og alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er stort med separat bruseafsnit og muret op med hvide fliser og gråt gulv. Stor stue med fantastisk lysindfald mod gaden med masser af plads til både sofaarrangement og spiseafdeling. Ligeledes stort og rummeligt soveværelse med udgang til den vestvendt og pragtfulde altan. Overalt er der klassiske brede plankegulve, flotte vinduespartier, masser af lys, original stuk – alt hvad en ægte københavnerlejlighed skal indeholde.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening. Der er et hyggeligt gårdmiljø, hvor sommeren kan nydes i rolige omgivelser, gode parkeringsforhold til såvel bil som cykel, termovinduer, fjernevarme og depotrum i kælderen.

Krusågade ligger som en sidegade til Sønder Boulevard og byder på alskens muligheder for at nyde sommeren i venners lag på boulevarden, besøge Kødbyens restauranter og natteliv, bruge offentlig transport via Dybbølsbro S-tog station samt metro i 2018/19. Klar dine daglige indkøb lige rundt om hjørnet, benytte Istedgades rige udbud af forretninger og nyde den ægte københavnerstemning.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...