København V · Godsbanegade 27, 4. tv.

Kontant kr 3.598.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 76 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1906
Sagsnummer: 10872079
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 180.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

16.187
Ejerudgift pr. måned: 3.199
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

13.637

Beskrivelse

Attraktiv 3v på toppen af Vesterbro med STOR ALTAN – TRYGHEDSKØB

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening, som inden for de senere år har fået malet facaden, renoveret sokkel og opgang. Der er et hyggeligt gårdmiljø, hvor sommeren kan nydes i rolige omgivelser. I foreningen er der kabel-tv (lille pakke) samt brugsret til 2 stk. loftrum.

Lejligheden indeholder en god fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. I entréen er der god plads til overtøj og sko. Stor og lys stue med smukke plankegulve, stuk og god plads til både sofaarrangement og stort spisebord. Stort soveværelse med rigtig god plads til stor seng og skab, samt arbejdsplads. Mindre men rummeligt soveværelse/kontor. Badeværelse i god størrelse med bruseafsnit og vindue mod gården. Rummeligt og lyst køkken renoveret i 2010/11 med nyere gulv, hvide skabselementer oppe og nede, samt hvid bordplade. Og endelig, udgang herfra til lejlighedens herlige, store altan hvor sommersolen kan nydes.

Området omkring Godsbanegade, som er sidevej til Sønder Boulevard, byder på alskens muligheder for at nyde sensommeren i venners lag på boulevarden, besøge Kødbyens restauranter og natteliv, bruge offentlig transport via Dybbølsbro S-tog station (samt metro i 2018/19), tage på daglige indkøb, benytte Istedgades rige udbud af forretninger samt nyde Københavns havnebad via cykelstien til Islands Brygge. Kort sagt har du alt inden for rækkevidde.

Her får du ekstra tryghed – sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...