København V · Frederiksstadsgade 7, st. tv.

Kontant kr 1.575.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 42 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1896
Sagsnummer: 10870361
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 80.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.137
Ejerudgift pr. måned: 1.794
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.010

Beskrivelse

Super hyggelig begynderlejlighed med næsten egen have.

I mindre, velstyret ejerforening med pragtfuldt og intimt gårdmiljø, kan vi nu tilbyde en perfekt begynderlejlighed med god plads og gode faciliteter. Området er løbende renoveret, bl.a. med træer i Flensborggade, ny metro på vej på Enghave Plads og det nye madmarked, Westmarket, 2 minutter væk. I tillæg til dette bor du på en rolig sidegade til Vesterbros efterspurgte liv – bl.a. med Istedgade, alle butikkerne og caféerne, Vega, Kødbyen og meget mere.

Lejligheden er perfekt til det gode studieliv, og byder dig velkommen med: God fordelingsentré. Stort og nyere lækkert køkken med hyggelig spiseplads og direkte udgang til foreningens skønne gårdmiljø – fungerer som et pragtfuldt frirum om sommeren. Rummeligt badeværelse med sep. brus. Regulær opholdsstue med god plads til at opdele i hygge-, spise- og soveafdeling.

Lejligheden er løbende vedligeholdt med nyere el-installationer, trægulve og hvide vægge. Foreningen tilbyder billigt internet til kr. 120,00 pr. mdr. og brugsret til pulterrum.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere