København V · Esbern Snares Gade 6, 1. tv.

Kontant kr 2.695.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 58 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1904
Sagsnummer: 10870663
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 135.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.345
Ejerudgift pr. måned: 2.338
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.402

Beskrivelse

Klassisk 2V med kæmpe sydvestvendt altan – fantastisk gårdmiljø

Lejligheden byder velkommen i en rummelig entré med plads til overtøj og sko. Herfra er der adgang til lejlighedens badeværelse med plads til brus. Rummeligt køkken i lyse elementer med alt i hårde hvidvarer og udgang til ca. 6 kvm kæmpe altan, som vender mod sydvest så solen kan nydes hele sommeren. Stort soveværelse med plads til den seng, arbejdsbord og garderobe. Stuen mod den hyggelige gade og grønne træer har plads til både spisebord og sofaarrangement. Lejligheden er rigtig god stand og indflytningsklar med b.la. køkken og bad fra 2005/2006, gennemgående plankegulve og original stuk. Alt dette midt i Vesterbros fedeste område.
Vinduet mod gården fra soveværelset bliver udskiftet i maj/juni for sælgers regning.
Til lejligheden er der både brugsret til kælderrum og loftrum.

Lejligheden er beliggende i en flot, bevaringsværdig ejendom på rolig brostensbelagt gade med fine parkeringsforhold. Her befinder du dig lige i smørhullet ved Sønder Boulevard, som byder på gode indkøbsmuligheder og spændende specialforretninger. Endvidere er du tæt på gode shoppingmuligheder ved Istedgade, restauranter ved Kødbyen, utallige cafeer og barer samt praktisk offentlig transport i form af bus, tog og den kommende metro. Veldrevet ejerforening med smukt gårdmiljø, hvor sommeren i den grad kan nydes. Fjernvarme, termovinduer, depotrum.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.


Video

Placering

Henter kort...
Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere