København V · Dybbølsgade 27, 2. TV.

Kontant kr 3.395.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 71 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1902
Sagsnummer: 10871066
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 170.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

15.409
Ejerudgift pr. måned: 3.089
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.964

Beskrivelse

Klassisk flot 3 værelses lejlighed med bedste beliggenhed på Vesterbro – med kommende altan som allerede er betalt af sælger!
Altanen kommer til August – så kom og nyd sommeren/sensommeren!

Med eftertragtet beliggenhed i den gode ende af Dybbølsgade tilbyder vi nu en stor og rummelig 3Ver med masser af overskud til det gode liv. Velstyret forening med godt naboskab og hyggelig lukket fællesgård. Derudover er der indlagt fjernvarme og flot facade hvor sælger har betalt for en ALTAN ud mod Dybbølsgade!

Området:
Dybbølsgade er en lukket gade, og du har således kun lokaltrafik – der er gå-afstand til Sønder Boulevards sommerliv, Istedgade, Enghave Plads samt et utal af caféer, småbutikker og offentlig transport. Kort sagt – eminent beliggenhed.

Lejligheden:
Lejligheden indeholder: Fra hoveddøren træder du ind i en stor entré med masser af plads til opbevaring og højt til loftet. 3 gode rum, som alle har stuk, planker og flotte vinduespartier. Køkkenet er af ældre dato, men har en god størrelse og alt er funktionelt. Til sidst er godt badeværelse med plads til seperat brusebad.

Lejligheden er perfakt til alt fra den lille familie til de studerende der skal dele, eller singlen der ikke går på kompromis.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...