København V · Dybbølsgade 27, 2. tv.

Kontant kr 3.395.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 71 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1902
Sagsnummer: 10671066
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 170.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

15.336
Ejerudgift pr. måned: 2.833
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.902

Beskrivelse

Ny charmerende altan – særdeles lys 3-værelses lejlighed med bedste beliggenhed på Vesterbro

Med eftertragtet beliggenhed i den gode ende af Dybbølsgade tilbyder vi nu en stor og rummelig 3Ver med masser af overskud til det gode liv. Velstyret forening med godt naboskab og hyggelig lukket fællesgård. Derudover er der indlagt fjernvarme og en flot facade ligesom sælger har betalt for en nyetableret altan hvor du har et flot view op og ned ad Dybbølsgade. Altanen er betalt af sælger.

Dybbølsgade er en hyggelig lukket gade, og du har således kun lokaltrafik – der er gå-afstand til Sønder Boulevards sommerliv, Istedgade, Enghave Plads samt et utal af caféer, småbutikker og offentlig transport. Kort sagt – eminent beliggenhed. Derudover har du kun 5 min. cykeltur til havnebassinet, Islands Brygge, City og grønne rekreative områder.

Lejligheden indeholder: Fra hoveddøren træder du ind i en stor entré med masser af plads til opbevaring og højt til loftet. 3 gode rum, som alle har stuk, planker og flotte vinduespartier. Køkkenet er af ældre dato, og har en god størrelse. Slutteligt et godt badeværelse med plads til separat brusebad.

Lejligheden har mange anvendelsesmuligheder – her er plads til alt fra den lille familie, til de studerende der skal have en rummelig delelejlighed eller singlen der ikke går på kompromis.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger