Vanløse · Flakholmen 4, ST. TH.

Kontant kr 2.195.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 69 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1938
Sagsnummer: 10674591
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 110.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.803
Ejerudgift pr. måned: 2.821
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.255

Beskrivelse

Lys og prisbillig 3V med super beliggenhed i down-town Vanløse – fri udsigt

Yderst velholdt ejendom med hyggelig beliggenhed på rolig stikvej til Bogholder Alle/Linde Alle. Vanløse er kendetegnet ved god udvikling med nyåbnet og spændende indkøbsmiljø, egen metrostation og et væld af grønne rekreative områder. Derudover er der en hyggelig hovedgade – jernbane Alle – med små specialbutikker, dagligvar-ebutikker, caféer, restauranter, biograf m.v. Kort sagt et område hvor du har alt hvad hjertet begærer.

Lejligheden er rummelig og indeholder: God fordelingsentré. Stort dejligt brusebadeværelse med separat bruseafsnit. Lys og rar opholdsstue med stort vinduesparti. En suite med regulært børneværelse/kontor. Stort soveværelse væk fra vejen. Fint elementkøkken med hårde hvidevarer.

Derudover kan du glæde dig over termovinduer, fjernvarme, flotte trægulve og et perfekt sted uanset om det er studie-, kæreste- eller familiebolig.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger