Vanløse · Flakholmen 34, 1. th.

Kontant kr 2.295.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 63 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1940
Sagsnummer: 10673174
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 115.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.390
Ejerudgift pr. måned: 3.009
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.739

Beskrivelse

Lys og lækker 3V på bedste beliggenhed i down-town Vanløse

Yderst velholdt ejendom med hyggelig beliggenhed på rolig stikvej til Bogholder Alle. Foran ejendommen er der små grønne områder, ligesom der er gode parkeringsarealer. Vanløse er kendetegnet ved god udvikling med nyt indkøbsmiljø på vej, egen metrostation og et væld af grønne rekreative områder. Derudover er der en hyggelig hovedgade – jernbane Alle – med små specialbutikker, dagligvarebutikker, caféer, restauranter, biograf m.v. Kort sagt et område hvor du har alt hvad hjertet begærer.

Lejligheden fremtræder velholdt og indeholder: God fordelingsentré. Dejligt brusebadeværelse i en fornuftig størrelse. Lys og rar opholdsstue med udgang til syd/vestvendt altan – oplagt sted at slappe af, når du kommer hjem fra arbejde. Stort soveværelse mod den hyggelige fællesgård. Regulært børneværelse/kontor. Lyst nyere køkken med hårde hvidevarer.

Derudover kan du glæde dig over termovinduer, fjernvarme, flotte trægulve med patina og et perfekt sted uanset om det er studie-, kæreste- eller familiebolig.

Kom og se din nye bolig.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger